• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth helmen: tot 40% korting!

Schuberth helmen staan bekend om de uitstekende kwaliteit. Het Duitse merk Schuberth ontwikkelt al decennia lang premium helmen voor motorrijders.

29 artikel(en)

29 artikel(en)

Er wordt niet alleen aandacht besteed aan het design. De focus ligt bij de productie van Schuberth helmen eveneens op het bieden van het hoogste comfort en het grootste veiligheidsniveau.

Schuberth helmen: populair onder motorrijders

De Schuberth helmen zijn enorm populair onder motorrijders. Dat is natuurlijk niet voor niets. Motorrijders hechten waarde aan een goede bescherming, maar ook aan het comfort. Qua design is er uiteraard altijd sprake van een persoonlijke voorkeur. Daarom heeft Helmonline.nl een grote verscheidenheid aan designs van dit topmerk beschikbaar. Er kan bijvoorbeeld ook rekening gehouden worden met de uitvoering en met de kleur. Voor iedere motorrijder is er dan ook een perfecte Schuberth helm beschikbaar in ons assortiment. Er kan bijvoorbeeld voor een matzwarte Schubert S2 gekozen worden, maar de voorkeur kan ook uitgaan naar een witte Schuberth C3 Pro.

> De Schuberth C4: Verzending = gratis!

Wij raden aan om per model de toelichting en specificaties te bekijken. Voor uw gemak staan de pluspunten en minpunten van elke versie beknopt weergegeven. Voor de sportieve motorrijders die graag mogen crossen, hebben wij een speciale crosshelm beschikbaar in de vorm van de Schuberth helm E1. Overigens hebben alle Schuberth helmen standaard een aantal eigenschappen die van toepassing zijn:

• Hoge mate van comfort
• Voor iedere rijder een perfecte helm
• Uitstekende pasvorm
• Materialen van hoogwaardige kwaliteit

> Bekijk de Schuberth Systeemhelmen

Onderhoud om de helm er altijd perfect uit te laten zien

De investering in een Schuberth helm is meer dan de moeite waard. U wilt natuurlijk dat de motorhelm in een goede conditie blijft. De kwaliteit staat buiten kijf, maar u kunt uiteraard zelf onderhoud uitvoeren. Bijvoorbeeld door de buitenschaal van de helm regelmatig schoon te maken net als de vizieren. Voor het hygiënische aspect is het aan te raden om de binnenvoering regelmatig uit te nemen en deze te wassen. Op deze manier onderhoud uitvoeren, zorgt ervoor dat Schuberth helmen er steeds fantastisch uit blijven zien.

> Bekijk nu Schuberth C3 Pro goedkoopste: Tot 40% korting!

Het schoonmaken van de buitenschaal en het vizier kan heel simpel gedaan worden met een natte doek. Bij de aanschaf van een van de Schuberth helmen wordt uiteraard aangeraden om met de juiste helmmaat rekening te houden. Mocht er enige twijfel bestaan over de maat dan kunt u deze uitrekenen door de hoofdomtrek te meten en in de matentabel te kijken. De Scuberth motorhelmen zijn enorm populair onder motorrijders. Oordeel zelf > Schuberth motorhelmen

> Bekijk ook eens onze andere merken:

Shark helm
Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen