Sorteren op:

Een paarse integraalhelm kopen: 24-uurs levering zonder verzendkosten

Ben je op zoek naar een paarse integraalhelm? Dan ben je bij ons aan het juiste Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
adres. In ons online assortiment vind je vele verschillende helmen allemaal met het ECE keurmerk. Wij vinden het belangrijk dat je jouw nieuwe helm zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen. Daarom hebben wij een 24-uurs levering, waar je niets voor hoeft te betalen. Bestel je de helm op een werkdag voor 23:59 uur, dan heb je deze de volgende dag al in huis. En dit zonder verzendkosten te betalen.

De voordelen van Helmonline.nl

Onze online shop is niet voor niets zo populair onder motorrijders en scooterrijders. Bestel je jouw helm bij ons dan profiteer je namelijk van diverse voordelen:

  • Je hebt jouw helm de volgende dag al in huis als je deze op een werkdag voor 23:59 uur bestelt.
  • Je hoeft nooit verzendkosten te betalen. Wij nemen deze altijd voor onze rekening.
  • Je hebt 100 dagen de tijd om de helm terug te sturen, mocht je toch niet helemaal tevreden zijn met jouw aankoop.

Daar komt nog bij dat je bij ons van de laagste prijs profiteert. Wij verkopen onze helmen niet voor de volle prijs, maar met een aantrekkelijke korting. Dit kan een korting zijn van 10 procent, maar ook van 40 procent. Bij ons bespaar je tientallen euro's op jouw paarse integraalhelm.

> De Shark Evo One helmen vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis!

Is een integraalhelm iets voor jou?

Een integraalhelm is geschikt voor motor- en scooterrijders. Wat deze helm onderscheidt van de systeemhelm en de jethelm, is het feit dat een integraalhelm een vast kinstuk heeft. De helm gaat simpelweg helemaal over je gezicht heen en komt tot onder je kin. Daar komt nog bij dat een integraalhelm het omgevingsgeluid tijdens het rijden erg goed dempt. Dit betekent dat je , zelfs als je met hoge snelheid op de snelweg rijdt, in alle rust kunt motorrijden. Heb je bij jouw huidige helm last van harde omgevingsgeluiden? Dan kun je dit probleem oplossen door een integraalhelm te kopen.

Let op: een integraalhelm kan je een benauwd gevoel geven. Ook kan de helm wat warm zijn als je bij hoge temperaturen gaat motor- of scooterrijden. Het is belangrijk hier rekening mee te houden.

> Op zoek naar een scooterhelm of een motor helm? Bekijk eens deze uitgelichte producten: