• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth motorhelmen: binnen 24u bezorgd!

Schuberth motorhelmen zijn voor elk type rijder geschikt. Het maakt niet uit of u nu graag lange toertochten maakt, off-road rijdt of de motor voor dagelijks gebruik inzet, De Schuberth motorhelmen komen aan ieders wens tegemoet.

12 artikel(en)

12 artikel(en)

Bovendien bent u verzekerd van de beste kwaliteit, de hoogste mate van comfort en praktisch gemak. De ervaring en beleving met een motorhelm van Schuberth is dan ook altijd optimaal.

Schuberth motorhelmen in verschillende uitvoeringen beschikbaar

Schuberth motorhelmen zijn in het aanbod van Helmonline.nl in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Daarom is er ook sprake van een helm die voor iedere motorrijder geschikt is. U kunt dan ook met uw voorkeur qua eigenschappen rekening houden net als met uw rijgedrag en wensen ten aanzien van de uitvoering. Zo is er een Schuberth motorhelm in de vorm van een integraalhelm beschikbaar. Deze helm biedt natuurlijk de beste bescherming met een buitenschaal die het volledige hoofd omsluit.

> De Schuberth C3: Verzending = gratis!

De systeemhelmen bieden echter weer de gelegenheid om het kinstuk op te klappen. Het voordeel hiervan is dat u de helm niet af hoeft te zetten als u bijvoorbeeld gaat tanken of even snel een boodschap in de winkel haalt. Het assortiment met Schuberth motorhelmen wordt verder aangevuld met een speciale crosshelm. Deze helm is uiteraard speciaal ontwikkeld voor motorrijders die het liefste van de gebaande paden afwijken. Overigens kan deze helm ook gewoon gedragen worden tijdens het rijden op de openbare weg.

 • Integraalhelm
 • Systeemhelm
 • Crosshelm

Bekijk het complete aanbod van Schuberth helmen, waaronder de Schuberth S2!

Motorhelm onderhouden

Schuberth motorhelmen worden tijdens het motorrijden net als alle andere helmen blootgesteld aan weersomstandigheden en andere factoren. Bijvoorbeeld vliegjes die op de helm landen en daar vastgeplakt blijven zitten. Het is dan ook belangrijk om de motorhelm te onderhouden. Dan blijft de Schuberth helm er altijd perfect uitzien en geniet u er optimaal van. Het vizier is een belangrijk onderdeel van de helm dat regelmatig een schoonmaakbeurt verdient. Het vizier kan met een zachte doek en met wat water schoongemaakt worden. Er is overigens ook een speciale vizierreiniger beschikbaar. De buitenschaal van de Schuberth motorhelmen kunnen eveneens met dezelfde vizierreiniger schoongemaakt worden als deze echt vies is. Anders volstaat een zachte doek die vochtig is gemaakt. Het spreekt overigens voor zich dat een witte Schuberth motorhelm wat vaker schoongemaakt moet worden dan een zwarte uitvoering.

Nieuw in het assortiment > Schuberth motorhelmen. Nu tot 40% korting!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen