• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Schuberth motorhelmen: binnen 24u bezorgd!

Schuberth motorhelmen zijn voor elk type rijder geschikt. Het maakt niet uit of je nu graag lange toertochten maakt of de motor voor dagelijks gebruik inzet, De Schuberth motorhelmen komen aan ieders wens tegemoet.

24 artikel(en)

24 artikel(en)

De ervaring en beleving met een motorhelm van Schuberth is dan ook altijd optimaal. Kies een model en kijk vervolgens of de helm beschikbaar is in jouw maat. Bestel je helm online vóór 23.59 uur = volgende dag bezorgd.

Schuberth motorhelmen in verschillende uitvoeringen beschikbaar

Schuberth motorhelmen zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Je kan dan ook met je voorkeur qua eigenschappen rekening houden net als met je rijgedrag en wensen ten aanzien van de uitvoering. Zo is er een Schuberth motorhelm in de vorm van een integraalhelm beschikbaar. Deze helm omsluit het hele gezicht, terwijl een jethelm weer een open kinstuk en open ruimte bij het zicht heeft. Dit maakt dat een jethelm meer gebruikt wordt bij scooterrijders dan bij motorrijders. Kortom: doe onderzoek naar welk type helm het meest geschikt is.

> De Schuberth C3: Verzending = gratis!

De systeemhelmen bieden echter weer de gelegenheid om het kinstuk op te klappen. De volgende type helmen zijn verkrijgbaar:

 • Integraalhelm
 • Systeemhelm
 • Crosshelm

Bekijk het complete aanbod van Schuberth helmen, waaronder de Schuberth S2!

Motorhelm onderhouden

Schuberth motorhelmen worden tijdens het motorrijden net als alle andere helmen blootgesteld aan weersomstandigheden en andere factoren. Bijvoorbeeld vliegjes die op de helm landen en daar vastgeplakt blijven zitten. Het is dan ook belangrijk om de motorhelm te onderhouden. Dan blijft de Schuberth helm er goed uitzien en geniet je er optimaal van. Het vizier is een belangrijk onderdeel van de helm dat regelmatig een schoonmaakbeurt verdient. Het vizier kan met een zachte doek en met wat water schoongemaakt worden. 

Nieuw in het assortiment > Schuberth motorhelmen. Nu tot 40% korting!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen