HJC IS-33 II helmen: Gratis bezorging binnen 24 uur!

Bij een jethelm denken veel mensen aan een fashion helm die voornamelijk door jongeren wordt gedragen. Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Een jethelm is voornamelijk bedoeld voor het rijden van korte stukken doordat de helm gemakkelijk op- en afgezet kan worden. Deze HJC IS-33 II  is ook goed te gebruiken voor langere stukken. Het lange vizier kun je gemakkelijk zelf monteren en demonteren mocht dit nodig zijn. De HJC IS-33 II helmen hebben allemaal een ECE keurmerk.

De HJC IS-33 II helm: Stoere jethelmen met een lang vizier

Een jethelm heeft een vizier maar die hoef je niet altijd naar beneden te hebben. Je kunt er zelf voor kiezen om het vizier open of half dicht te dragen. Het ACS ventilatiesysteem zorgt ervoor dat je genoeg frisse lucht binnenkrijgt. Als je een HJC IS-33 II helm besteld dan wordt deze gratis bij jouw thuisbezorgd. Wanneer je op een werkdag voor 23:59 uur besteld, dan wordt de IS-33 II helm de volgende dag al bezorgd. Het is ideaal wanneer je een helm snel nodig hebt en geen gedoe wilt hebben met verzendkosten en dergelijke.

Een vizier bescherming tegen UV-stralen

Een HJC IS-33 II helm met vizier is erg handig tegen: een voorwerp dat opvliegt, weersomstandigheden en tegen de zon. Een flinke regenbui kan ervoor zorgen dat je slecht zicht hebt maar met een HJC IS-33 II helm met vizier heb je hier een stuk minder last van. Tijdens het rijden op een motor, brommer of scooter ben je zo nu en dan met lekker weer op pad en kom je in aanraking met UV-stralen. Met een vizier met bescherming tegen UV-stralen ben je altijd een stapje verder.

> Profiteer nu van kortingen tot wel 40% op het gehele helm HJC assortiment, bekijk daarom ook: