HJC I40 helmen: nu met gratis verzending!

Klaar voor het beste uit twee werelden? Maak dan kennis met de HJC I40 helm: de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
jet- en integraalhelm in één. Met de HJC I40 helm heb jij de looks van een sportieve helm en het comfort van een lichtgewicht helm. HJC I40 helmen zijn handig, compact en veelzijdig. Bij ons vind je gestroomlijnde HJC I40 helmen tegen een wel heel aantrekkelijke prijs. Ontdek ze hier.

Jouw HJC I40 helm morgen in huis. Bestel vandaag vóór 23:59!

HJC I40 als urban stadshelm

Het woud aan helmen is gigantisch. Hoe weet je dan welke helm geschikt is voor jou? Rijd je regelmatig door de stad en houd je van toeren? Dan is de Helm HJC I40 jouw helm. Houd je hoofd koel in de zomer en kies voor deze urban, moderne, stadshelm. Dé motorhelm met een gezonde aerodynamica noemen we de HJC 140 helm wel eens. Met de aanschaf van een HJC I40 helm koop je namelijk comfort, voortdurende ventilatie en een gestroomlijnd design.

> Tot wel 40% korting: Crosshelm zwart & Schuberth C4 Pro!

Geschiedenis HJC helmen

Om de prijs hoef je het niet te laten. Al tientallen jaren maakt HJC helmen die betaalbaar zijn. Rekening houdend met de nieuwste ontwikkelingen en technologieën. In de hoofdvestiging van Japan worden de HJC I40 helmen geproduceerd. Van vizier tot helmschaal. Alles gebeurt in het thuisland. De grondstoffen voor de HJC I40 wordt uit eigen land gewonnen. De arbeidskosten kunnen daarmee lager worden gehouden. Met als resultaat, een sterkte prijs voor motorrijders over de hele wereld. En dat voor miljoenen helmen, waaronder HJC I40 helmen.

Eigenschappen HJC I40 helm

De kwaliteit is hoog. Dat geldt ook voor de stijlvolle HJC I40 helm. De jethelm die jou ultieme vrijheid brengt. Hoe? Door de goed passende buitenschaal van polycarbonaat en het open karakter. Dit maakt de helm oersterk en licht tegelijk. Leg je de helm op de weegschaal, dan blijkt dan de HJC helm I40 al met al 1400 gram weegt. Licht, maar zeker niet te licht. De helm HJC I40 is natuurlijk meer dan alleen een helmschaal. Schaf je een HJC I40 helm aan, dan krijg je de volgende onderdelen er ook bij:

  • Uitparingen aan de binnenkant van HJC I40 helm Voor brildragers zijn er aan de binnenkant van de helm – ter hoogte van de slapen – uitsparingen gemaakt. Zo hebben de veren van de bril vrije doorgang.
  • Geïntegreerd IS-11 zonnevizier bij de HJC I40 helm Zowel met de blote hand als met handschoenen aan bedien je het vizier aan de linkerkant en schuif je ‘m zo voor het transparante vizier
  • Shield Replacement System bij de HJC I40 helm Dankzij dit systeem kun je transparante vizier probleemloos zonder gereedschap vervangen
  • Een micrometrische sluiting van de HJC I40 helm Deze jethelm heeft uiteraard geen kinstuk, maar is wel voorzien van een zachte kinriem met zachte elementen op de wangen. Door de bijgevoegde ‘buckle’ is het zelfs mogelijk de motorhelm ergens aan te bevestigen.

Het verschil met andere helmen, zit hem in de details. Want, hebben we het al over ventilatie gehad? Dat zou toch niet hoeven met een jethem zou je denken. Fout. In de zomer kan de temperatuur in je helm aardig oplopen. Dankzij de topventilatie – vooruit en achteruit schuiven – zal ook je kruin doorlopend afgekoeld worden. Zelfs tijdens een warme zomerdag.

Jouw voordelen bij aanschaf van een HJC I40 helm

Schaf de HJC I40 helm aan bij ons en profiteer van:

  • Gratis verzending
  • Vandaag besteld = morgen ontvangen
  • Hoogwaardige kwaliteit helmen
  • Motoraccessoires voor kleine prijzen

> Helm kopen? Profiteer van al onze voordelen.

Interessante producten voor jou:

HJC C91

Helm integraal