HJC C70 motorhelmen: Tot 40% korting!

Elke motorrijder heeft een andere stijl, waar ook weer een ander soort helm bij past. De Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
HJC C70 is een betaalbare helm een straks uiterlijk. Op de HJC C70 krijg je bij ons regelmatig een korting tussen de 10 en de 20%. Let vooral ook op de verzendkosten als je de helm met een andere aanbieder vergelijkt, vaak worden deze kosten niet op de productpagina getoond. Bij ons is dat anders, wij verzenden namelijk ons hele assortiment gratis. Zo komen er dus geen onverwachte kosten bovenop de prijs welke je op de productpagina ziet.  Meet voor het bestellen je hoofdomtrek om te bepalen welke maat motorhelm je moet bestellen. Door rechts bovenin op de blauwe knop te drukken kom je op een pagina met een maattabel, waar uitleg staat hoe je precies moet meten en welke maat bij welke uitkomst hoort.

C70 motorhelm van HJC: goede specificaties

De HJC C70 helmen hebben goede specificaties. Een voorbeeld hiervan is het lichte gewicht van de helm, deze weegt rond de 1500 gram. Hoe licht een motorhelm is, is belangrijk voor het comfort. Een zware helm legt veel druk op je hoofd, waardoor je tijdens lange ritten sneller vermoeid bent. De binnenvoering van de helm heeft een SuperCool hoofd- en wangkussen. Dit zorgt ervoor dat de temperaturen in de helm niet te hoog oplopen. Natuurlijk helpt het luchtventilatiesysteem hier ook bij, door de warme lucht naar buiten af te voeren, maar de combinatie van de binnenvoering met het luchtventilatiesysteem werkt nog beter. Daarnaast hebben de motorhelmen C70 van HJC de volgende voordelen:

  • Inclusief zonnevizier.
  • De binnenvoering kun je uit de helm halen, bijvoorbeeld om deze te wassen.
  • De helmen zitten ook goed als je een bril draagt.
  • Luchtingangen van het ventilatiesysteem zijn dicht te doen.
  • Weinig gewicht, dus meer comfort.

Het mag duidelijk zijn dat de HJC C70 motorhelmen veel te bieden hebben, zeker voor het lage bedrag wat je voor deze helmen betaald. De bezorger staat meestal de volgende dag al voor de deur met je nieuwe motorhelm, waardoor je hier niet lang op hoeft te wachten.

Waarom is een goed ventilatiesysteem belangrijk?

Vrijwel iedere motorhelm heeft tegenwoordig een ventilatiesysteem, maar waarom is dit zo belangrijk? Allereerst is het belangrijk om te weten hoe een ventilatiesysteem in een motorhelm werkt. Bovenop de motorhelm zitten er aan de voorkant schuiven welke je open kunt zetten. Door deze schuiven te openen komt er frisse lucht de helm binnen. Ook bovenop de helm aan de achterkant zitten ventilatiegaten, dit zijn de gaten waardoor lucht naar buiten kan. Zo komt de frisse lucht via de voorkant naar binnen en ontstaat er een luchtstroom in de helm naar de ventilatieopeningen aan de achterkant. Deze ventilatiestroom neemt warmte mee, waardoor het in de helm koeler wordt. Doe je dit niet dan kan de temperatuur in de helm hoog oplopen. Daarnaast zorgt de ventilatiestroming er ook voor dat vieze geurtjes uit de helm verdwijnen. Natuurlijk zul je nog wel regelmatig de binnenkant van de helm moeten reinigen, maar de helm begint in ieder geval niet te stinken na deze één keer te gebruiken. Met een goed ventilatiesysteem heb je dus veel minder last van een bezweet hoofd, wat het rijden met een helm op een stuk comfortabeler maakt.

> Bestel vandaag een HJC helm = morgen gratis thuisbezorgd!

Bekijk ook onze andere modellen:

Geluidsoverlast verminderen

Op een motor hoor je natuurlijk veel meer geluiden dan bijvoorbeeld in een auto. Dit kunnen geluiden zijn van andere voertuigen, maar ook van je eigen motor. Daarom is het belangrijk bij de aanschaf van de motor rekening te houden met de hoeveelheid geluid die de motor maakt. Gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen, om minder last van het geluid te hebben. Allereerst is een goede helm belangrijk, omdat een goede helm meer geluid van buitenaf stopt. Met een integraalhelm heb je natuurlijk veel minder last van lawaai dan met een jethelm. Heb je met een goede integraalhelm nog steeds last van geluidsoverlast, probeer dan eens tijdens het rijden oordoppen in te doen. Je kunt ze zelfs op maat laten maken, zodat ze extra comfortabel zitten.

Veelgestelde vragen over helmen: