Gele HJC helmen: snelle bezorging

Gele HJC helmen zijn er in vele uitvoeringen. Zo zijn er de volledig gele helmen die Lees door

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Filteren

1 product

Filteren
ook een duidelijke uitstraling hebben. Ook zijn er helmen met geel tinten. Deze hebben dan bijvoorbeeld ook nog delen die zwart zijn in het ontwerp. Het hangt maar net van de eigen smaak af wat het meest aantrekkelijk wordt gevonden. De helmen hebben wel een andere overeenkomst. Zo is het namelijk wel altijd zo dat er zonder enig probleem snel voor de bezorging van de bestelling gezorgd kan worden. Dit wordt vaak de volgende dag al gedaan wanneer voor 23.59 besteld is.

De keuze voor een bepaalde gele helm van HJC hoeft in dat geval niet uit te maken. De snelle bezorging is van toepassing op alle modellen in het assortiment. Zoals het ook altijd zo is dat deze bezorging zonder verdere kosten wordt gedaan. Wie de helm laat afleveren aan de deur, zal dit altijd gratis kunnen doen. Dit zijn belangrijke voordelen die het aantrekkelijk maken om nu direct een helm te bestellen en te laten bezorgen.

Gele helm van HJC kopen

De gele helm van HJC heeft een aantal belangrijke kenmerken. Dit geldt voor elk model in de collectie. Al kunnen er wel kleine variaties in zitten. Zo is kinventilatie alleen van toepassing bij gesloten modellen. Bij een jethelm past dit dan weer niet. Het is belangrijk om te weten waar het dan precies om gaat. Die kenmerken zijn bijvoorbeeld:

  • Polycarbonaat helmschalen
  • Antikras en anticondens vizier
  • Geschikt om te dragen met een bril

Wanneer je de ideale helm hebt gevonden, dan kun je deze eenvoudig online betellen. Het kiezen van het uiteindelijke model kan gedaan worden op basis van de kleur en het design van de helm. Wie een gele helm wenst, kan alle gele varianten die in het assortiment te vinden zijn met een gerust hart uitkiezen. Dit maakt het een flink stuk gemakkelijker om een goede keuze te maken.

Helm zit niet lekker tijdens het rijden

Soms lijken helmen goed geschikt wanneer deze gekocht worden, maar blijkt dit tijdens het rijden anders te zijn. De helm knelt dan bijvoorbeeld. Dit is een teken dat een helm gekozen is die een maat te klein is. Hier moet da actie op worden ondernomen. Niet alleen zit de helm niet lekker, in het geval van een ongeval is het ook nog eens zo dat de te kleine helm geen optimale bescherming kan bieden. Dit is averechts aan wat eigenlijk de bedoeling is van de helm. Om die reden moet dan dus snel een ander model worden aangeschaft.

> Motorhelm kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Ander pareltjes in ons assortiment: