HJC C80 helm kopen: vandaag besteld = morgen in huis

Dual sport. Maar dan voor een wel heel scherpe prijs. De HJC C80 is een systeemhelm Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
met twee gezichten. Je gaat ermee naar je werk, maar net zo goed rijdt je hele stukken off-road. De HJC C80 helm heeft het helemaal. De comfortabele zekerheid van een systeemhelm en het stukje crossallure van de aerodynamische crosshelm. Bij ons vind je jouw ideale helm!

Geluk bestaat. Dat bewijzen de promotiefoto’s van de HJC C80 helm op de Africa Twin wel. Net zo grensverleggend als de duo-sport motorfiets is, is de HJC helm C80. Want wie zegt dat je enkel werkritjes hoeft te maken met jouw nieuwe HJC C80 helm. Deze integraalhelm heeft de looks. Laat deze vooral zien aan medeweggebruikers en maak lange ritten. Naar het zwarte woud, de alpen of de Ardennen. Onze HJC C80 helmen zijn van vele markten thuis. Ga op avontuur. Er valt veel te ontdekken in Europa. Beproef dit stukje Europees geluk met je HJC C80 helm en ontdek alle technische features.

Voordelen van HJC C80 helmen

Een systeemhelm, blijft een systeemhelm. Onze HJC C80 helmen maken het je daarom gemakkelijk. Onderaan de helm, vind je daarom een eenvoudig te bedienen knop die het mogelijk maakt het kinstuk te liften. Handig wanneer:

 • Je een kleine pitstop maakt tijdens een lange rit
 • Je wilt tanken en hiervoor een pauze inlast
 • Je van de bebouwde kom overgaat naar een rit op de snelweg
 • Je van de snelweg afraakt en de stad binnenrijdt

De HJC C80 helm is een integraalhelm en jethelm in één. Je klapt het kinstuk met megagrote ventilatie – het is immers een adventure model - in één beweging omhoog in de stad of bij stilstand en net zo gemakkelijk weer naar beneden wanneer de snelweg nadert. Wel zo veilig en comfortabel. Een ander comfortabel van HJC C80 helmen is het verwijderbare, wasbare en verkoelende interieur. Dit interieur maakt samen met de topventilatie deel uit van het advanced channeling ventilation system. Een systeem van de HJC C80 helm dat zorgt voor een geconcentreerde blik en heldere gedachten.

Features van de HJC C80 helm

Ervaar de pluspunten van de HJC C80 helm en draag ‘m zelfs mét bril. Speciaal voor brildragers is de helm uitgerust met uitsparingen in het interieur. Typisch HJC. Hét helmenwerk dat overal aan denkt. De polycarbonaat-helmschaal van de HJC C80 helm maakt de systeemhelm prettig draagbaar. De helm draagt licht en compact heeft mede door de topventilatie en de antibacteriële zilver-ionebehandeling - waardoor bacteriën geen kans krijgen - de taak om de motorrijder te voorzien van een continue stroom aan zuurstof. Een heerlijk verkoelende rit in de zomermaanden, ligt binnen handbereik. Op de motor in de winter is ook geen probleem met HJC C80 helmen. Schuif het ventilatierooster dicht en geniet van een comfortabele rit met de HJC C80 helm. De HJC C80 helm is naast een het zachte interieur en een perfect ventilatiesysteem uitgerust met:

 • Een micrometische sluiting
  De micrometische sluiting van de HJC helm C80 is verstelbaar en geïntegreerd in een zachte kinband.
 • Voorbereid op Smart HJC intercomsysteem
  Praat met collega weggebruikers via bluetooth intercomsysteem
 • Ingebouwd zonnevizier
  Houd je blik helder op de weg door het ingebouwde zonnevizier

Goed uitgewerkte nekrand

De goed uitgewerkte nekrand verkleint het risico op een whiplash en zorgt voor een groter comfort.

Extra tips voor het dragen van de HJC helm C80

Ben je van plan om een lange rit te maken? Vergeet dan niet om een vervangvizier mee te nemen. Het is onveilig om met een bekrast vizier rond de rijden.