• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark integraalhelmen: tot 40% korting

Shark integraalhelmen zijn ideaal om te dragen tijdens het rijden op de scooter of motor. Het comfort dat geboden wordt, is groot net als het gemak.

Artikelen 1 tot 32 van 65 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 65 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Bovendien ziet een Shark integraalhelm er altijd spectaculair uit. De Shark integraalhelmen zijn voorzien van het ECE keurmerk. Deze helm omsluit het hoofd volledig inclusief de kin.

Shark integraalhelmen met keuze uit ruim aanbod

Iedereen die op een motor of scooter rijdt, heeft weer een andere persoonlijke voorkeur qua design, kleur en eigenschappen als het om de keuze voor een helm gaat. Daarom hebben wij voor u een zo breed en divers mogelijk assortiment met Shark integraalhelmen samengesteld. U kunt dan ook heel gemakkelijk met bepaalde eisen rekening houden die u aan het dragen van een Shark integraalhelm stelt. Zo hebben wij in ons aanbod onder meer uitvoeringen in het model D-Skwal beschikbaar net als D-Skwal RAKKEN en D-Skwal DHARKOV. Elk van deze modellen hebben weer een ander uniek en origineel design, maar beschikken eveneens over andere eigenschappen. U kunt bijvoorbeeld naar het design kijken bij het maken van een keuze, maar ook naar de specifieke kenmerken van de Shark integraalhelmen kijken en deze met elkaar vergelijken. Zo komt u vanzelf bij de helm die het beste bij u past.

> terug naar alle Shark helmen in het assortiment

Meet de omtrek van uw voorhoofd voor de juiste helmmaat

Wij raden voor het bestellen van een van de Shark integraalhelmen altijd aan om eerst de helmmaat te bepalen. De hoofdomtrek kan gemeten worden met een meetlint. Hiervoor kijkt u naar het aantal centimeters van de omtrek. Er wordt aangeraden om te meten vanaf 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen. Aan de hand van de uitkomst zoekt u in de matentabel voor helmmaten de passende maat op. Het is belangrijk bij alle helmen en ook bij Shark integraalhelmen dat de helm goed aansluit om uw hoofd. Een te krappe helm voelt niet aangenaam aan en kan er bovendien voor zorgen dat u hoofdpijn krijgt. Vandaar het advies om de hoofdomtrek te meten en de helmmaat te bepalen voordat u de Shark integraalhelm van uw keuze bestelt.

> nieuw in de collectie - de Shark scooterhelmen

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen