Sorteren op:
Shark Integraalhelmen

Shark integraalhelmen: tot 40% korting

Shark integraalhelmen zijn ideaal om te dragen tijdens het rijden op de scooter of motor. Het Lees door

Sorteren

11 producten

Filteren
  1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
    =
    morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

11 producten

Filteren

comfort dat geboden wordt, is groot net als het gemak. Bovendien ziet een Shark integraalhelm er altijd spectaculair uit. De Shark integraalhelmen zijn voorzien van het ECE keurmerk. Deze helm omsluit het hoofd volledig inclusief de kin.

Shark integraalhelmen met keuze uit ruim aanbod

Iedereen die op een motor of scooter rijdt, heeft weer een andere persoonlijke voorkeur qua design, kleur en eigenschappen als het om de keuze voor een helm gaat. Daarom hebben wij voor jou een zo breed en divers mogelijk assortiment met Shark integraalhelmen samengesteld. Je kunt dan ook heel gemakkelijk met bepaalde eisen rekening houden die je aan het dragen van een Shark integraalhelm stelt.

Wij hebben in ons aanbod onder meer uitvoeringen in het model D-Skwal beschikbaar net als D-Skwal RAKKEN en D-Skwal DHARKOV. Elk van deze modellen hebben weer een ander uniek en origineel design, maar beschikken eveneens over andere eigenschappen. Je kunt bijvoorbeeld naar het design kijken bij het maken van een keuze, maar ook naar de specifieke kenmerken van de Shark integraalhelmen kijken en deze met elkaar vergelijken. Zo kom je vanzelf bij de helm die het beste bij je past.

> terug naar alle Shark helmen in het assortiment

Meet de omtrek van je voorhoofd voor de juiste helmmaat

Wij raden voor het bestellen van een van de Shark integraalhelmen altijd aan om eerst de helmmaat te bepalen. De hoofdomtrek kan gemeten worden met een meetlint. Hiervoor kijk je naar het aantal centimeters van de omtrek. Er wordt aangeraden om te meten vanaf 2,5 centimeter boven de wenkbrauwen. Aan de hand van de uitkomst zoek je in de matentabel voor helmmaten de passende maat op.

> Systeemhelm kopen? Een ander type helm dan een intergraalhelm, maar ook erg geliefd!

Het is belangrijk bij alle helmen en ook bij Shark integraalhelmen dat de helm goed aansluit om jouw hoofd. Een te krappe helm voelt niet aangenaam aan en kan er bovendien voor zorgen dat je hoofdpijn krijgt. Vandaar het advies om de hoofdomtrek te meten en de helmmaat te bepalen voordat je de Shark integraalhelm van jouw keuze bestelt.

> Bekijk al onze Shark scooterhelmen. Of deze pareltjes:

Is de integraalhelm geschikt voor mensen met een bril?

Ja, al hangt dit wel per model integraalhelm af. Vink in het linker filtermenu de optie 'geschikt voor brildragers' aan. In het scherm verschijnen vervolgens alleen de schermen die geschikt zijn voor mensen met een bril.

Welke merken integraalhelmen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen integraalhelmen van de merken Caberg, HJC, MT, Schuberth, Scorpion, Shark, Vinz en Held.

In hoeveel kleuren zijn de integraalhelmen beschikbaar?

In ruim 12+ kleuren. Vink in het linkermenu de gewenste kleur aan.