• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Integraalhelm zonder zonnevizier: korting tot 40%!

Wie op zoek gaat naar een integraalhelm zonder zonnevizier doet dit over het algemeen omdat er praktisch gebruik van een motorvoertuig wordt gemaakt. Daarom is het vooral belangrijk dat er goed zicht met de helm te krijgen is onder alle omstandigheden, niet alleen in de volle zon.

15 artikel(en)

15 artikel(en)

Dit betekent dus dat de integraalhelm vooral van hoge kwaliteit moet zijn op het gebied van veiligheid. Het is daarom nodig om vooral ook op een aantal andere kenmerken te letten wanneer de aankoop gedaan wordt.

In de eerste plaats is de kwaliteit altijd te herkennen aan het keurmerk ECE 22.05. Als dit aanwezig is, dan zit het over het algemeen wel goed. Dit geldt overigens niet alleen voor integraalhelmen zonder zonnevizier. Dit is van toepassing op alles soorten helmen. Het keurmerk is een garantie dat ermee op elk type motorvoertuig de openbare weg betreden mag worden in Nederland zonder een risico voor de veiligheid.

Zonnevizierloze integraalhelmen: goedkoop uit met kortingen

Of integraalhelmen nu zonder zonnevizier worden gekocht of juist met, het is vooral ook belangrijk om op zoek te gaan naar de best mogelijke deal. Het is immers in zijn geheel niet nodig om hier de hoogste prijs voor te betalen. Wie slim handelt kan flink wat van de kosten afsnoepen. Het is dan wel belangrijk om op het juiste moment tot aankoop over te gaan en dit op de juiste manier te doen. Bijvoorbeeld door:

 • Aankoopkorting
 • Bundelkorting
 • Bij bezorging geen verzendkosten op de rekening
 • Een jaar lang garantie
 • Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Vooral de korting die gekregen kan worden door aankopen in ene bundel te doen wordt door veel mensen onnodig gemist. Producten die hoe dan ook moeten worden aangeschaft willen in verschillende bestellingen gestopt waardoor ze allemaal de volle prijs zijn. Wordt echter van het geheel een grote bestelling gemaakt, dus naast de integraalhelm zonder zonnevizier bijvoorbeeld ook een slot of een tas voor de helm, dan levert dit zomaar enkele procenten extra op.

> Toch wel zonnevizier? Bekijk dan eens onze integraalhelmen met zonnevizier!

Een andere variant

Er zijn verschillende soorten integraalhelmen zonder zonnevizier. Het kan daardoor best zijn dat de helm van uw keuze toch niet helemaal juist blijkt te zijn. Dit hoeft niet direct tot grote problemen te leiden. Hoewel de bestelling zelf zelden nog veranderd kan worden omdat hij direct verwerkt wordt, zijn er wel een aantal andere opties om aanpassingen te kunnen doen. Hier gelden wel enkele voorwaarden voor. Het is dan wel noodzakelijk om eerst alles goed uit te zoeken. Bijvoorbeeld of deze situatie wel één van de situaties is waarbij ruilen of aanpassen een mogelijkheid is.

> Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis: De systeemhelm met zonnevizier!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen