Filteren
Arai Integraalhelm

Arai integraalhelmen kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment

Als je op zoek bent naar een integraalhelm, dan heb je een enorme keuze uit verschillende Lees meer

merken. Eén van die merken van integraalhelmen is Arai. Arai is een merk uit Japan en staat voor kwaliteit en veiligheid. Alleen de beste materialen worden gebruikt om de helmen te produceren. Daarnaast worden alle helmen met de hand gemaakt in tegenstelling tot veel andere helmen. Verreweg de meeste helmen worden machinaal gemaakt. Ieder onderdeel van de helm wordt zorgvuldig geplaatst. Je ziet aan alles dat de Arai integraalhelmen met liefde en met passie worden gemaakt. Op HelmOnline verkopen wij ook Arai integraalhelmen. Benieuwd naar de voordelen van een Arai motorhelm? Bestel dan vandaag nog jouw nieuwe helm en profiteer van de gratis verzending op het gehele assortiment!

Integraalhelm Arai: specifieke kenmerken van de helmen

Als je naar Arai integraalhelmen kijkt, dan valt je gelijk iets op. Geen enkele helm beschikt namelijk over een zonnevizier. Je kunt dit zien als nadeel, maar de makers van Arai zien dit als groot voordeel. Bij het plaatsen van een zonnevizier moet namelijk een stuk van de binnenschaal worden opgeofferd. Hierdoor kan de binnenschaal verzwakken, waardoor Arai heeft gezegd geen zonnevizier te plaatsen. Veiligheid en kwaliteit staan namelijk zeer hoog in het vaandel bij Arai. Als je keuze is gevallen op een Arai integraalhelm, dan weet je zeker dat er alles aan gedaan is om de helm zo veilig mogelijk te maken!

Verder beschikken Arai integraalhelmen over een helder anti-kras vizier. Dit vizier is speciaal behandeld zodat het vizier niet kan beslaan. Het voordeel hiervan is dat je altijd een optimaal zicht hebt op de omgeving en het overige verkeer. Ook dit zorgt voor een hoge mate van veiligheid. Door een brede grip op het vizier kan het vizier eenvoudig worden gesloten en geopend. Dit kan zelfs met handschoenen aan worden gedaan.

Iedere Arai integraalhelm wordt gekenmerkt door een uitgebreid ventilatiesysteem. Hierdoor is er een constante toevoer van frisse lucht. Dit houdt het hoofd koel, maar zorgt er mede voor dat er een kleinere kans is dat het vizier zal beslaan. Hierdoor is het geen probleem om een Arai integraalhelm te dragen als het warm is.

Arai integraalhelm: Kwaliteit en veiligheid

integraalhelmen van Arai staan bekend om hun kwaliteit en veiligheid. Dit is waarom veel mensen kiezen voor een Arai integraalhelm. Iedere integraalhelm van Arai is gemaakt van de beste materialen. Zo zijn alle buitenschalen van Arai helmen gemaakt van glasvezel. Dit materiaal is sterk, licht en zorgt voor een goede schokabsorptie. De ronde vorm van de Arai integraalhelmen zijn met opzet uitgekozen. Een ronde helm zorgt namelijk voor minder weerstand bij een eventuele glijpartij. Als de helm minder kans heeft om ergens achter te blijven haken, dan verkleint de kans op hoofd- en nekletsel. Daarnaast laten onderdelen zoals luchtinlaten snel los bij een harde impact op de helm. Kies jij ook voor kwaliteit en veiligheid? Kies dan zeker voor een integraalhelm van Arai!

Sorteren

4 producten

Filteren
 1. Arai Concept-X - Frost Black
  Arai Concept-X - Frost Black
  Onze prijs (Incl. BTW)
  Normale prijs  579,- Vanaf  499,-
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Arai Profile-V - Frost Black
  Arai Profile-V - Frost Black
  Onze prijs (Incl. BTW)
  Normale prijs  469,- Vanaf  409,-
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 3. Arai Chaser-X - Frost Black
  Arai Chaser-X - Frost Black
  Onze prijs (Incl. BTW)
  Normale prijs  569,- Vanaf  495,-
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 4. Arai RX-7V - Frost Black
  Arai RX-7V - Frost Black
  Onze prijs (Incl. BTW)
  Normale prijs  849,- Vanaf  679,-
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

4 producten

Filteren