Sorteren op:
Arai Integraalhelm

Arai integraalhelmen kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment

De Arai integraalhelmen zijn je wellicht opgevallen. Bekijk het assortiment en ontdek welke Arai integraalhelm aan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

3 producten in totaal

Filteren

3 producten in totaal

Filteren
jouw eisen voldoet. De ene helm heeft net wat andere voordelen dan de andere helm. Vergelijk, bekijk en ontdek. Heb je advies nodig, neem dan gerust contact op met de klantenservice. Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste helm.

Integraalhelm Arai: specifieke kenmerken van de helmen

Arai is een merk uit Japan en staat voor kwaliteit en veiligheid. Alleen de beste materialen worden gebruikt om de helmen te produceren. Daarnaast worden alle Arai motorhelmen met de hand gemaakt in tegenstelling tot veel andere helmen.

Als je naar Arai integraalhelmen kijkt, dan valt je gelijk iets op. Geen enkele helm beschikt namelijk over een zonnevizier. Je kunt dit zien als nadeel, maar de makers van Arai zien dit als groot voordeel. Bij het plaatsen van een zonnevizier moet namelijk een stuk van de binnenschaal worden opgeofferd. Hierdoor kan de binnenschaal verzwakken, waardoor Arai heeft gezegd geen zonnevizier te plaatsen. Veiligheid en kwaliteit staan namelijk zeer hoog in het vaandel bij Arai. Als je keuze is gevallen op een Arai integraalhelm, dan weet je zeker dat er alles aan gedaan is om de helm zo veilig mogelijk te maken. Zo beschikken de Arai integraalhelmen over het volgende vizier:

  • Helder anti-kras vizier
  • Speciaal behandeld zodat het vizier niet kan beslaan
  • optimaal zicht hebt op de omgeving en het overige verkeer.
  • Hoge mate van veiligheid
  • Brede grip op het vizier zodat het vizier eenvoudig kan worden gesloten en geopend

Iedere Arai integraalhelm wordt gekenmerkt door een uitgebreid ventilatiesysteem. Hierdoor is er een constante toevoer van frisse lucht. Dit houdt het hoofd koel, maar zorgt er mede voor dat er een kleinere kans is dat het vizier zal beslaan. Hierdoor is het geen probleem om een Arai integraalhelm te dragen als het warm is.

Arai integraalhelm: Kwaliteit en veiligheid

Integraalhelmen van Arai staan bekend om hun kwaliteit en veiligheid. Dit is waarom veel mensen kiezen voor een Arai integraalhelm. Iedere integraalhelm van Arai is gemaakt van de beste materialen. Zo zijn alle buitenschalen van Arai helmen gemaakt van glasvezel. Dit materiaal is sterk, licht en zorgt voor een goede schokabsorptie. De ronde vorm van de Arai integraalhelmen zijn met opzet uitgekozen. Een ronde helm zorgt namelijk voor minder weerstand bij een eventuele glijpartij. Als de helm minder kans heeft om ergens achter te blijven haken, dan verkleint de kans op hoofd- en nekletsel. Daarnaast laten onderdelen zoals luchtinlaten snel los bij een harde impact op de helm. Kies jij ook voor kwaliteit en veiligheid? Kies dan zeker voor een integraalhelm van Arai!

> Bekijk ook eens deze Arai helmen: