• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Skwal 2 Switch Rider 2 helmen: nu met gratis verzending

De Shark Skwal 2 Switch Rider 2 helm is een doorontwikkeling van de eerdere Switch Rider-reeks. Daardoor kan dus gezegd worden dat de helmen al veel pluspunten hebben, maar nu nog beter zijn gemaakt.

3 artikel(en)

3 artikel(en)

Vooral op het vlak van design zijn een aantal belangrijke stappen gezet. Zo is bijvoorbeeld de LED-verlichting die de helmen in deze serie zo kenmerkt nog wat feller gemaakt. Voor veel liefhebbers zal dit een goede reden zijn om deze helm serieus te overwegen.

Wat ook belangrijk is om mee te nemen is dat een helm zoals de Shark Skwal 2 Switch Rider 2 helm heel comfortabel is om te dragen. Dit maakt het rijden een stuk prettiger en gemakkelijker. Dit komt onder andere doordat de pasvorm altijd van goed niveau is. Daarnaast zijn ook zaken zoals het vizier, dat zonlicht en krassen weert, altijd goed verzorgd bij helmen in deze reeks. Dit zijn allemaal ideale zaken.

Shark Skwal 2 Switch Rider 2 helm: gemakkelijk in gebruik

De helmen Shark Skwal 2 Switch Rider 2 zijn vooral zeer gemakkelijk in gebruik. Dat komt onder andere doordat het vizier van hoge kwaliteit is. Dat betekent bijvoorbeeld dat er veel aandacht is besteed aan het kraswerend maken. Ook is het zo dat er zonwerend materiaal gebruikt voor de vizieren van de helmen in deze reeks. Andere voordelen zijn onder andere:

 • Een gewicht van 1490 gram
 • Een microlock snelsluiting
 • Voering binnenzijde is uitneembaar en wasbaar
 • Thermoplastic buitenschaal
 • Garantie van een jaar

> De Shark Skwal of de Shark Raw kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Het is goed te begrijpen dat al deze voordelen de Shark Skwal 2 Switch Rider 2 helmen zeer geschikt laten lijken voor allerlei soorten rijders. Dit geldt bijvoorbeeld voor liefhebbers van ritjes met de scooter, maar ook voor de fanatieke motorrijders die lange tochten maken. Het is dan ook net zo gemakkelijk om binnen de bebouwde kom als op de snelweg te rijden met deze helm. Dit is onder andere te danken aan het keurmerk dat deze reeks helmen meekrijgt. De helm beschermt goed en kan daardoor onder alle omstandigheden worden gebruikt.

> De Shark Skwal 2 Blank helm of de Shark D-Skwal helm online kopen: Verzending = gratis!

Het onderhoud aan een helm

Het is belangrijk om een helm op de juiste wijze te onderhouden. Dit wordt in de eerste plaats gedaan door met regelmaat de Shark helm te reinigen met wat lauw water en een goede doek. Daarnaast kunnen speciale reinigingsmiddelen voor helmen met enige regelmaat worden gebruikt. Mocht het vuil heel erg aangekoekt zijn, dan kan soms wat afwasmiddel uitkomst bieden, maar let er wel op dat hier voorzichtig mee omgesprongen wordt. Het kan ook aan te raden zijn om wat lastiger plekken met een klein borsteltje te poetsen. Doe dit in ieder geval niet op het vizier, maar bijvoorbeeld in hoekjes en gaatjes. Zo blijft de helm in goede conditie en goed bruikbaar.

> Kies zelf een aflevermoment en plek: Bestel nu de Shark Skwal 2!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen