Shark S-Drak helmen: nu met gratis verzending

Een helm die helemaal past in deze tijd, zo kan de Shark S-Drak helm het best Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
worden omschreven. Het is een serie van modellen die het best kan worden omschreven als een reeks retrojethelmen. Dit zorgt ervoor dat het er stoer uitziet wanneer deze helm wordt opgezet. Dat neemt niet weg dat de modellen door allerlei soorten rijders te dragen zijn. Jethelmen zijn met name populair onder scooterrijders.

Juist door het ontwerp is het ook heel fijn om de Shark S-Drak helm te dragen. Het is immers belangrijk dat een helm comfortabel is wanneer deze wordt gebruikt. Zeker op de wat langere tochten is dit van groot belang. Zaken zoals voldoende ventilatie zijn dan ook zeer belangrijk geweest bij het ontwikkelen van de modellen in deze reeks. Dat maakt het een populaire keuze.

S-Drak helm van Shark: zeer licht en modieus

Het grote voordeel van de helmen S-Drak van Shark is dat ze zeer licht in gewicht zijn. Ze wegen ongeveer een kilo, 1000 gram. Daardoor is de helm comfortabel in gebruik. Vooral in steden kan de helm een goede optie zijn. Lekker ritjes maken met warm weer met dit model helm op het hoofd zorgt immers voor rijplezier. Andere voordelen die de helm biedt zijn bijvoorbeeld zaken als:

  • Keurmerk ECE 22.05
  • Voering die antibacterieel en vochtafdrijvend is
  • Beschikt over een afneembaar kinstuk

> Bekijk nu onze Shark motorhelmen en kies zelf een aflevermoment en plek!

Het gebruik van communicatiemiddelen

Wie langere ritten gaat maken doet dit meestal niet alleen. Wanneer in een groep gereden wordt, dan is het wel gemakkelijk als er contact gehouden kan worden. Het is dan altijd fijn om te weten dat de Shark S-Drak helm hierop ingericht is. De meeste helmen van tegenwoordig, zoals de Shark S-Drak helm, worden ontworpen met de mogelijkheid om de communicatiemiddelen direct aan te brengen. 

> Shark helm kopen > Bekijk hier de modellen: