• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Ridill Tika helmen: gratis verzending bij aankoop

Een moderne integraalhelm heeft een knap design. Dit geldt zeker ook voor de Shark Ridill Tika helm.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Die ziet er gewoon modieus uit en is door de verschillende varianten waarin hij wordt aangeboden altijd passend bij de motor, scooter en outfit te krijgen. Alleen al om die reden kan de aankoop van deze helm interessant zijn. Dat neemt natuurlijk niet weg dat er nog veel meer positieve kanten aan de helmen in deze serie zitten. Het is immers zo dat de helm ook veilig en stevig is.

Dat komt onder andere door dat de Ridil Tika helm van Shark gemaakt is van specifiek materiaal dat zorgt dat de hoogste keuringseisen worden doorstaan. De helm kan dus wel tegen een stootje en is op allerlei manieren te gebruiken, zowel op de grote open weg als in de stad in druk verkeer. Juist om die reden is het ook zo dat de helmen in deze serie keer op keer weer een populaire keus zijn gebleken. Er is dan ook flink wat aandacht aan besteed door de fabrikant.

Ridill Tika helm van Shark: goed omsluitend om het hoofd

Het belangrijkste kenmerk van helmen zoals de Ridill Tika van Shark is natuurlijk de mate van veiligheid die geboden wordt. Wanneer het gaat over integraalhelmen, dan gaat het over modellen die het hele hoofd omsluiten. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom ze als zeer veilig worden bestempeld. De helmen uit deze reeks vallen hier dan ook allemaal onder. Dit maakt ze een geschikte keuze voor allerlei soorten rijders. Andere kenmerken die meewegen zijn:

 • Keurmerk ECE 22.05
 • Een ingebouwd zonnevizier
 • Anti kraslaag op het vizier
 • Gewicht van 1550 gram
 • Delen zijn uitneembaar

> De Shark D-Skwal of Shark helm Evoline 3 kopen: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Juist omdat de helmen Ridill Tika van Shark sterk en stevig zijn wordt vaak gesteld dat deze goed geschikt zijn om bijvoorbeeld mee te racen of offroad mee te rijden. Dit is inderdaad het geval. Het is echter juist daarom ook zo dat ze goed geschikt zijn voor gebruik in het dagelijks leven. Door de grote mate van stevigheid en veiligheid kan er op elk moment gebruik van gemaakt worden. Zeker ook wanneer de Shark helmen met enige regelmaat onderhouden worden kunnen ze lang meegaan en veel bescherming bieden aan de motorrijder of scooterrijder. Dit is vooral ook belangrijk wanneer in druk verkeer wordt gereden.

> Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd: Bekijk nu Shark Ridill Blank!

Gehoorbescherming dragen onder de helm

Wanneer een helm gedragen wordt, dan kan het soms zijn dat er flinke geluidshinder van bijvoorbeeld de wind wordt ervaren. Dit kan zelfs leiden tot gehoorschade. In sommige gevallen kan het dragen van gehoorbescherming worden aangeraden. Al is het wel belangrijk om eerst te kiezen voor een goede helm zoals de Shark Ridill Tika. Deze helmen worden immers ontwikkeld met het oog op geluidsreductie. Het is immers ook belangrijk dat er veilig wordt gereden.

> De Evo One Shark helm of EVO one 2 Shark kopen: Profiteer van kortingen tot wel 40%!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen