Shark Raw helm: tot 40% korting!

De Shark Raw helm heeft een uniek design met een stoere uitstraling en is perfect voor Lees meer

de degene die op een motor rijdt en zich met het dragen van een originele helm wil onderscheiden. De Shark Raw helmet is bijvoorbeeld ideaal voor de customrider of voor degene die op een chopper toert. Een van de bijzondere kenmerken van de Shark jethelm, zoals wij die in het aanbod beschikbaar hebben, is de motorbril die afneembaar is net als het mondstuk. Beide onderdelen kunnen heel gemakkelijk naar bovenop de helm worden verplaatst. De motorbril is namelijk met elastische banden bevestigd. De helmen zijn voorzien van een ECE 22.05 keurmerk. Je kunt uiteraard rekening houden met een review om de keuze op deze Shark Raw helm te laten vallen of de voorkeur te laten uitgaan naar een van de andere Shark helmen in ons aanbod.

 • Uniek design
 • Stoere uitstraling
 • Motorbril
 • Mondstuk
 • ECE 22.05 keurmerk

Naast de Shark Raw helm verkopen wij ook de Shark Evoline 3 helm.

Vizier schoonmaken van je Shark Raw helmen

Tijdens het rijden wordt het vizier van de Shark Raw helmen natuurlijk een keertje vies. Het is belangrijk dat het vizier van de helm schoon is zodat het zicht niet belemmerd wordt tijdens het rijden. Gelukkig is het vrij eenvoudig om het vizier te onderhouden. Het enige wat je nodig hebt is:

 • Doekje
 • Water

Met een simpel doekje dat je nat maakt kun je een vizier al goed schoonmaken. Daarnaast worden er ook wel eens andere producten gebruikt zoals multiwax. Maar dat is afhankelijk van het type vizier dat op de helm zit. Zit er bijvoorbeeld een anti condens vizier op, dan wordt geadviseerd om alleen met water schoon te maken. 

Er zijn ook een aantal producten die je zeker niet moet gebruiken bij het schoonmaken van een vizier. Denk hierbij aan allesreiniger en glasreiniger. Dit kan het vizier namelijk beschadigen. De beste tip die wij kunnen meegeven om je Shark Raw helm vizier zo schoon mogelijk te houden is door het vizier na elke rit even schoon te maken met een doekje.

> De Shark Skwal 2 helm: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark jethelm: ook perfect voor brildragers

De Raw Shark is een helm die ook perfect is voor brildragers. Bij de ontwikkeling van de Shark helm Raw is er namelijk een uitsparing in de binnenvoering gecreëerd. Dat biedt de brildrager de gelegenheid om op een gemakkelijke en comfortabele manier met een bril op de motor te rijden. Als je besluit om de helm uit de Shark serie te kopen dan kun je jouw persoonlijke ervaring delen door een review achter te laten. Anderen die eveneens geïnteresseerd zij in het kopen van een Shark Raw helm kunnen daarmee geholpen worden bij het maken van een definitieve keuze.

Alle helmen zijn net als dit type jethelm scherp geprijsd. Voor de Shark jethelmen in ons aanbod en dus ook voor de uitvoering in het model Raw geldt dat er sprake is van vijf jaar garantie. Overigens bieden wij dit type helm in meerdere kleuren aan, zoals in mat groen en in mat zwart. Je kunt van dit model de complete lijst met eigenschappen per uitvoering bekijken, waarbij ook de voordelen en nadelen worden opgesomd. Je kunt de hoofdomtrek meten en de matentabel gebruik om bij jouw bestelling van de Shark Raw helm de juiste maat te kunnen opgeven.

> Zie hier onze Shark DRAK helmen of onze Shark Evo One helmen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Shark Raw helm aanbieding: profiteer nu!

Bij ons profiteer je van de beste Shark Raw helm aanbiedingen. Als je van plan bent om bij ons een Shark Raw helm te kopen, dan profiteer je van verschillende voordelen:

 • Gratis verzending op het gehele assortiment
 • Vandaag vóór 23:59 besteld = morgen in huis
 • Kies zelf een aflevermoment en plek
 • Achteraf betalen is mogelij

Naast deze voordelen profiteer je bij ons ook van een ander voordeel. Bij ons kun je de Shark Raw helm goedkoop kopen omdat wij kortingen aanbieden die oplopen tot wel 40%. Kies jouw ideale Shark Raw helm uit en profiteer!

> Verzending = gratis: Bekijk nu de Shark Evo One 2 of de Shark Skwal!

Sort

5 producten Toon alles

Selectie verfijnen
 1. Shark Jethelm Raw - Mat Zwart
  Shark Raw / Drak - Mat Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  249,99 Vanaf  199,99
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
 2. Shark Jethelm Raw - Mat Zwart
  Shark Raw / Drak - Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  239,99 Vanaf  193,99
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
 3. Shark Jethelm Raw - Mat Groen
  Shark Raw / Drak - Mat Groen
  Onze prijs
  Normale prijs  249,99 Vanaf  189,99
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
 4. Shark Drak Jethelm - Tribute RM / Mat Groen / Zwart / Rood_3
  Shark Drak Tribute RM - Mat Groen / Zwart / Rood
  Onze prijs
  Normale prijs  289,99 Vanaf  195,90
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
 5. Shark Drak Jethelm - Tribute RM / Antraciet / Geel / Zwart_3
  Shark Drak Tribute RM - Antraciet / Geel / Zwart
  Onze prijs
  Normale prijs  289,99 Vanaf  195,90
  Voor 23:59 uur besteld = morgen in huis
Sort

5 producten Toon alles

Selectie verfijnen