Shark RACE-R Lorenzo Monster helmen: nu met gratis verzending

Een helm voor dagelijks gebruik die gebaseerd is op ervaringen op het hoogste niveau, dat is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
de Shark RACE-R Lorenzo Monster. Dit komt omdat de helm is afgeleid van een racehelm die in de moeilijkste races ter wereld wordt gebruikt. Dit geeft dan ook direct aan waarom de helmen in deze categorie beschikken over het ECE 22.05 keurmerk. Dit is immers de hoogste categorie als het gaat om keurmerken. Het houdt in dat de helm altijd en overal te gebruiken is. Dat maakt hem al direct een aanrader.

Wat bijvoorbeeld van grote waarde is als het gaat om de Shark RACE-R Lorenzo Monster helm, is dat pasvorm zeer belangrijk is geweest bij het ontwerp. Door de mate van inspanning die op het hoogste niveau moet worden gedaan, is comfort immers extra belangrijk. Dit kan vooral worden ervaren wanneer de juiste maat ook wordt aangeschaft. Zo zit de helm het best.

RACE-R Lorenzo Monster helm van Shark: ook geschikt op de grote weg

Het kiezen voor helmen van RACE-R Lorenzo Monster van Shark is ook geschikt voor motorrijders die graag lange tochten ondernemen. Of er nu met hoge snelheden over de snelwegen wordt gereden, of met hoge concentratie over slingerende dijken, deze Shark helmen bieden altijd de comfort die nodig is. Daarnaast zijn er voordelen als:

  • Optics 1 vizier om vertekend beeld tegen te gaan
  • Micrometic sluiting
  • Binnenvoering is uit te nemen en te wassen
  • Slechts 1250 gram zwaar
  • Garantie van vijf jaar

Het belangrijkste voordeel van de RACE-R Lorenzo Monster helmen is dat ook gebruik voor scooterrijders in steden sterk is aan te raden. Ook hier kunnen de voordelen van bijvoorbeeld de extra stevige buitenschaal en het sterk ontwikkelde vizier veel goeds doen. Bovendien zien de helmen er stoer en modieus uit. Dit maakt het een stuk aantrekkelijker om ze te dragen wanneer ritjes door de straten worden gemaakt.

> Tot 40% korting: Bekijk nu de Caberg helmen of de HJC helm!

Een helm kopen: dit zijn de aandachtspunten

Wie RACE-R Lorenzo Monster helmen van Shark overweegt, of naar andere helmen kijkt, moet in ieder geval de volgende zaken met elkaar vergelijken. In de eerste plaats is het belangrijk dat de helm in de juiste maat te krijgen is. Hoe beter de helm past, hoe veiliger dit is. Daarnaast is het ook belangrijk dat de helm comfortabel is. Tot slot is het goed om te weten dat deze op meerdere wegen te gebruiken is.

Bekijk ook eens deze Shark modellen: