Shark Heritage kopen: vóór 23.59 uur besteld = volgende dag in huis

De Heritage helmen van Shark zijn perfect te gebruiken voor ritjes op de motor of de Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
scooter. Ook zijn deze helmen ideaal voor warme dagen. Het open uiterlijk van de helm heeft namelijk als voordeel dat het goed ventileert. Een ander voordeel van het open uiterlijk is dat je een breed gezichtsveld hebt, waardoor je altijd een goede kijk hebt op de omgeving. Verder zijn deze helmen perfect voor brildragers, omdat een bril gemakkelijk op en af kan worden gezet zonder dat de helm van het hoofd gehaald hoeft te worden. De binnenvoering is overigens voorzien van uitsparingen voor de pootjes van een bril. Daarnaast zien de Shark Heritage helmen er erg stoer uit en is de pasvorm optimaal te noemen.

Op onze website verkopen wij meerdere Shark helmen. Bekijk ons aanbod als je geïnteresseerd bent in andere Shark helmen.

Heritage helm van Shark: stoer en comfortabel

De stoere jethelm van Shark kan worden gekocht op basis van het uiterlijk. Je zou kunnen zeggen dat de helm iets wegheeft van een helikopter helm. Dit kan voor veel mensen een reden zijn om de helm aan te schaffen. Een andere reden kan zijn dat de helm van zeer veel gebruikersgemakken is voorzien, namelijk:

  • Fiberglass helmschaal
  • Easy-fit voor brildragers
  • Ingebouwd zonnevizier
  • Geschikt om communicatie in te bouwen

Je ziet dat de Heritage helm voor meerdere personen met verschillende wensenlijstjes geschikt is. Het is daarom ook niet gek dat dit veel verkochte helmen zijn. Zowel scooterrijders als motorrijders kunnen blij worden met het aanschaffen van deze Shark helm. Het belangrijkste is dat de jet helm is goedgekeurd voor de openbare weg. Een helm kan nog zo fijn zijn, maar als deze niet is goedgekeurd voor de openbare weg, dan heb je er weinig aan. De Shark Heritage helmen zijn ECE 22.05 goedgekeurd en daardoor toegestaan op de openbare weg.

> Tot wel 40% korting: Shark Nano Blank & Scorpion Exo City

Een jethelm met open uiterlijk

Het dragen van een jethelm kent meerdere voordelen. Het grootste voordeel is dat de helm optimaal ventileert door het open uiterlijk. Hierdoor heb je nooit last van een beslagen vizier. Daarnaast voel je tijdens het rijden de wind direct op je gezicht, waardoor je echt het gevoel van buiten zijn ervaart. Veel mensen vinden dit een prettige bijkomstigheid. Over het algemeen zijn jethelmen lichter dan integraalhelmen of systeemhelmen en voelen daardoor prettiger aan voor je nek. Het grootste voordeel voor scooterrijders is dat een jet helm in de meeste gevallen opgeborgen kan worden in de buddyseat. Hierdoor hoef je nooit onnodig met de helm te sjouwen.

Toch een ander model? Bekijk dan eens de volgende helmen: