• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark EVO-one 2 helmen: gemakkelijk en comfortabel

Het gebruik van de Shark evo one 2 is favoriet bij zeer veel motorrijders. De helm, die ook op bijvoorbeeld een brommer of een scooter te gebruiken is, heeft dan ook een aantal belangrijke voordelen.

10 artikel(en)

10 artikel(en)

Denk dan bijvoorbeeld aan de manier waarop met het kinstuk kan worden omgegaan. Het is gemakkelijk om deze in zijn geheel weg te klappen. Daardoor kan de helm heel comfortabel in gebruik zijn. Dit is niet voor niets een groot voordeel. Wat eerst een integraalhelm was, goed voor motoren, is dan ineens een jethelm, trendy op de scooter. Alle soorten berijders van verschillende soorten voertuigen hebben daardoor veel baat bij het gebruik van juist deze helm. De Shark evo one 2 biedt daarbij ook nog eens enkele andere voordelen die heel belangrijk zijn om mee te wegen in de keuze. 

Shark EVO-one 2 helm: kwaliteit voor een goede prijs

Natuurlijk is het praktische gebruik niet de enige factor om een helm te kiezen. Sterker nog, in de eerste plaats telt natuurlijk iets anders. Het gaat dan om de geboden comfort van de helm. In het geval van de Shark evo one 2 is dit van het hoogste niveau. Daardoor is hij dus ook door iedereen te gebruiken. Daar komt bij dat de prijs ervan zeer gunstig is. Dit komt bijvoorbeeld doordat er geen extra kosten aan de helm verbonden zijn omdat deze in twee verschillende vormen te gebruiken is. Dit maakt de Shark helm dus van een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit. Een goede binnenvoering, ruimte voor een communicatiesysteem en een scherp vizier dat voorzien is van een antikraslaag zijn natuurlijk allemaal kenmerken die hier voor een belangrijk deel aan bijdragen.

> De Shark Skwal en Shark Skwal 2: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Hoe reinig je de binnenkant van een helm?

Het is belangrijk om je helm goed schoon te maken. Dit geldt voor elke type helm, ook de Shark Drak helm moet je regelmatig schoonmaken. Dit is goed voor:

 • Het voorkomen van vieze luchtjes
 • Het tegengaan van bacteriën
 • Een lekker frisse helm

Allereerst gebruik je warm water om de binnenkant van de helm te reinigen. Vervolgens kun je de binnenkant met lichte shampoo insoppen en uitspoelen. Gebruik hiervoor geen agressieve shampoo want dan zul je na een aantal wasbeurten de kwaliteit van de binnenkant achteruit zien gaan. Spoel de helm heel goed uit, het is beter om iets te lang te spoelen dan iets te kort. Ten slotte wil je de helm laten drogen, doe dit in een langzaam tempo en nooit met hoge temperaturen.

> Bekijk ook de Shark raw helm en de Shark helmen Evoline 3: Vandaag besteld = morgen in huis!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen