Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Shark Drak Tribute helmen: nu met gratis verzending

De modellen die onder de Shark Drak Tribute helmreeks vallen, zijn een verwijzing naar de Shark Drak helmen zoals die al lange tijd op de markt zijn. De echte liefhebber weet dan dus al dat er enige kwaliteit verwacht mag worden.

4 artikel(en)

4 artikel(en)

Of dit nu op het vlak van veiligheid of op het gebied van comfort verwacht wordt, maakt daarbij geen verschil. Om die reden dis de Drak Tribute van Shark dna ook een gewilde helm die door veel verschillende soorten rijders wordt gedragen.

Een in het oog springend pluspunt van de Shark Drak Tribute helm is de mate van comfort die geboden wordt. Juist in het geval van stevige helmen kan dit immers weleens moeilijk samengaan met de mate van veiligheid die geboden wordt. Voor deze helmen is dat anders. Dit komt onder andere door de pasvorm. Door de helm in twee verschillende schaalmaten aan te bieden kan veel worden bereikt. Juist daarom is de helm altijd aan te raden.

Shark Drak Tribute helm: gebruiksgemak gegarandeerd

Helmen zoals de Shark Drak Tribute moeten vooral ook gemakkelijk te gebruiken zijn. Het gaat dan bijvoorbeeld over de bediening van de sluitingen. Deze moeten simpel zijn, maar wel flinke stevigheid bieden. Systemen zoals quick-release zoals die op deze helmen te vinden zijn, zijn dan van groot belang. Daarmee wordt het direct een stuk gemakkelijker rijden op de motor. Daarnaast gelden ook andere voordelen, zoals bijvoorbeeld:

 • Een gewicht van ongeveer 1050 gram
 • Goedgekeurd volgens de normen van ECE 22.05
 • Ruimte voor brildragers in de binnenvoering
 • Buitenschaal in verschillende maten
 • Garantie van vijf jaar

Door de grote hoeveelheid voordelen die helmen zoals de Shark Drak Tribute hebben, is het altijd mogelijk om deze te gebruiken. Dat betekent dus dat bijvoorbeeld geen rekening gehouden hoeft te worden met de weersomstandigheden. Zoals het ook niet uitmaakt of er op de snelweg of in de stad gereden wordt. Zeker ook door bijvoorbeeld de aanwezigheid van een ruim zonnevizier is er altijd voldoende zicht en kan het verkeer goed in de gaten gehouden worden. Dit is een belangrijk punt om mee te wegen in de keuze.

> De Shark Evo-One 2 Krono: Gratis verzending op het gehele assortiment!

Het onderhoud aan een helm

Een helm zoals de Drak Tribute van Shark werkt het best wanneer deze ook goed wordt onderhouden. Dat wordt het best gedaan met lauw water en een katoenen doek. In het geval van hardnekkig vuil kan eventueel worden gekozen voor het gebruik van een kleine druppel afwasmiddel. Daarnaast is het slim om te onderzoeken hoe het gesteld is met speciale schoonmaakmiddelen voor helmen. Gebruik ook een klein borsteltje voor hoekjes en gaatjes, maar gebruik deze niet op het vizier. Zelfs niet wanneer deze een antikraslaag heeft. Dit voorkomt onnodige schade aan de helm en houdt deze juist in goede conditie voor optimale veiligheid.

> Vandaag besteld = morgen in huis: De Shark Evoline 3 helmen!

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen