Shark D-Skwal Ujack helmen: met 10 tot 40% korting

De D-skwal Ujack helm is een helm die vooral bekendstaat als motorhelm. Dat is ook goed Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
te begrijpen, want de helm ziet er zeer flitsend uit in al zijn vormen. Het is daarnaast vooral ook zo dat het een helm is die in allerlei situaties van pas kan komen. Denk bijvoorbeeld aan het dragen van de helm op de scooter en de brommer en niet uitsluitend op de motor. Wel is het zo dat er ook een aantal andere zaken zijn die deze helmen zeer populair maken.

D-Skwal Ujack helm van Shark: veilig, gemakkelijk en comfortabel

Naast de uitgebreide mogelijkheden om de helmen D-Skwal Ujack van Shark te kunnen gebruiken, is het ook zo dat er nog een aantal andere voordelen aan zitten. Zo is bijvoorbeeld veel aandacht besteed aan de pasvorm. Wordt de helm in de juiste maat gekocht, dan zal deze goed om het hoofd sluiten. Daarnaast zijn ook het gemak in gebruik en het comfort ook van grote waarde. Andere voordelen zijn:

  • Wasbare voering binnenzijde
  • Micrometic kinband sluiting
  • Voldoende ventilatie in de helm
  • Vijf jaar garantie bij aanschaf

Bedenk ook dat de Shark D-Skwal Ujack helmen goed gebruikt kunnen worden op allerlei soorten ritjes. Een ritje op de scooter in de stad kan prima, maar een lange tocht over de Nederlandse snelwegen is ook geen probleem.

> De Shark D-Skwal Hiwo: Vóór 23:59 uur besteld = morgen thuisbezorgd!

Op de crossmotor een ritje maken

Er zijn allerlei soorten liefhebbers van allerlei soorten voertuigen. Rijden op motoren, scooters, brommers en quads staat voor veel mensen symbool voor echte vrijheid. Het meest geldt dat misschien wel voor het rijden op een crossmotor. Om die reden is een D-Skwal Ujack misschien ook wel de best passende helm bij deze filosofie. Zeker ook omdat er vaak hele specifieke wegen worden opgezocht met dit type motor. Vaak de moeilijkst begaanbare paden in de natuur.

> Verzending = gratis: Bestel nu een Shark jethelm en profiteer!

Het is ook vaak zo dat er mogelijkheden zijn om aan allerlei events deel te nemen. Juist dan is het fijn om een Shark helmet te bezitten die voldoet aan de eisen die hieraan gesteld worden. Zo kan er zonder zorgen direct op de crossmotor worden gestapt en lekker een ritje door de modder gemaakt worden. Dit is vooral ook leuk omdat het geheel op eigen wijze gedaan kan worden, zonder dat er verder regels aan gebonden zijn. Dit is pas een echte vorm van ontspanning te noemen.

> Kortingen tot wel 40%: Bekijk ook onze andere modellen: