Schuberth SR2 helmen: korting tot 40%

Schubert SR2 helmen zijn integraalhelmen zijn zeer populaire helmen bij motoriliefhebbers. Deze motorhelm zorgt voor een Lees meer

optimale ervaring op het gebied van comfort, design en andere eigenschappen. Uiteraard zijn er uitgebreide specificaties op deze integraalhelm van toepassing. Je leest deze op de productpagina bij de helmen.

Schuberth SR2 helmen met perfect racevizier

Een van de specificaties van de Schuberth SR2 helm is dat er sprake is van een racevizier. Het betreft hier namelijk een 2D vizier dat ook in de races voor de Formule 1 wordt gebruikt. Bovendien is het mogelijk om het vizier te bedienen met rechts en met links, want er is sprake van een 2 finger tab systeem. De spoiler van de Schuberth SR2 helmen is eveneens verbeterd. Zo is er tijdens veel wind en hoge snelheid altijd nog sprake van stabiliteit. 

Verder is de Schuberth SR2 racehelm uitgerust met een nieuw ventilatiesysteem. Dat betekent dat er constant sprake is van een verse luchtaanvoer in de helm. Uitgeademde lucht wordt door hetzelfde systeem weer verwijderd. De Dubbel-D sluiting biedt de gelegenheid om de lengte van de kinband aan te passen. 

 • 2D vizier
 • Grote pinlock
 • 2 finger tab systeem 
 • Aerodynamisch
 • Stabiliteit door spoiler
 • Verse luchtaanvoer 
 • Dubbel-D sluiting

De juiste maat voor je helm

De eigenschappen van de Schuberth SR2 helmen (bekijk hiet het complete aanbod van goedkope Schubert helmen) komen pas echt tot hun recht als de helm goed rond het hoofd aansluit. Dat betekent heel simpel gezegd dat de juiste helmmaat een 'must' is om optimaal te profiteren van alle kenmerken. 

Toch een ander model? Bekijk ook eens deze helmen van Schuberth:

Sorteren

1 product

Filteren
 1. Schuberth SR2 Incl. Pinlock Vizier - Mat Zwart
  Schuberth SR2 Incl. Pinlock Vizier - Mat Zwart
  Onze prijs (Incl. BTW)
  Normale prijs  679,- Vanaf  399,99
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

1 product

Filteren