Schuberth O1 Solid helmen: Tot 40% korting!

De Schuberth O1 Solid helm heeft een unieke uitstraling welke je niet vaak ziet. Dit zijn Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
jethelmen, welke aan de voorkant van de helm dus open zijn. Deze jethelm valt zeker op tussen jethelmen in dezelfde kleur. De hoog oplopende korting welke wij op veel helmen geven,  zijn ook van toepassing op jethelmen. Zo is de besparing op deze helm al snel boven de 10%, maar deze kan oplopen tot maar liefst 40%. Alsof deze korting niet genoeg is, betaal je ook nog eens niets voor het versturen van de helm. Tijdens het bestellen van de helm, is er ook de mogelijkheid om gelijk accessoires te bestellen. Het voordeel is dat wanneer je deze meteen besteld bij de aankoop van de helm, je ook op de accessoires een korting krijgt van 5 tot 15%. Zo ben je voor een top kwaliteit helm toch heel voordelig uit.

O1 Solid helm van Schuberth: met antibacteriële binnenvoering

Aan de binnenzijde van de helm merk je meteen dat het hier om een duurder model gaat. De gehele binnenvoering is namelijk naadloos. Daarnaast heeft de binnenvoering antibacteriële eigenschappen, waardoor bacteriën zich minder snel vermeerderen. Natuurlijk is het alsnog belangrijk om regelmatig de binnenzijde van de Schuberth O1 Solid helm schoon te maken. Gelukkig is de binnenvoering, naast naadloos, ook uitneembaar. Dat maakt het wel heel makkelijk om deze schoon te maken. De kinband van de helm O1 Solid van Schuberth beschikt over een dubbel-D sluitsysteem. Deze is makkelijk los te halen en te verstellen. Daarnaast heeft een helm bij ons bestellen een aantal voordelen:

  • Alle helmen hebben een ECE goedkeuring.
  • Niet goed = geld terug.
  • Gratis verzending en morgen al in huis.

Het mag duidelijk zijn dat de Schuberth O1 Solid een uitstekende koop is voor mensen die opzoek zijn naar een jethelm, die net even wat beter afgewerkt is dan de meeste helmen. Deze goede afwerking zie je meteen terug in de uitstraling van de helm.

Diefstal van de helm voorkomen

Met zo’n mooie helm, is het extra belangrijk om maatregelen te nemen tegen diefstal. Het nadeel van een jethelm is dat je hier geen kettingslot door het vizier kunt leggen, zoals bij een integraalhelm wel kan. De mogelijkheden welke overblijven zijn dan de helm in de buddy opbergen, of deze meenemen. Laat de helm nooit aan het stuur hangen, want dan is de kans heel groot dat deze wordt gestolen. De helm meenemen is verstandig, maar dan moet je er wel goed op letten. Laat deze niet zomaar ergens liggen, ook niet voor heel even. Dieven werken vaak samen, waardoor één persoon zorgt voor de afleiding en de ander er met de helm vandoor gaat. Thuis is het slim om de helm mee naar binnen te nemen, en niet buiten of in de schuur te laten liggen.

> Bekijk nu de Schuberth S2 Sport Redux: Verzending = gratis!

Nieuwe helm of tweedehands?

Veel mensen overwegen ook om een tweedehands helm te kopen, in plaats van een nieuwe. Hier zitten echter aanzienlijke nadelen aan verbonden. Allereerst weet je nooit zeker hoe er met de helm is omgegaan. Het kan zijn dat de vorige eigenaar de helm vaak heeft laten vallen, zonder dat je aan de buitenkant ziet dat deze schade heeft. Een helm vormt zich na een aantal werken naar het hoofd van de drager, maar dit werkt alleen als de helm niet langere tijd door iemand anders is gedragen. Zo zal een tweedehands helm dus nooit zo comfortabel zitten als een nieuwe helm. Daarnaast komen er steeds nieuwe modellen met handige functionaliteiten, waar oudere helmen nog geen gebruik van maken. Bij een nieuwe helm heb je ook de vrijheid om een ECE goedgekeurde helm in je favoriete kleur uit te zoeken. Het prijsverschil is ook lang zo hoog niet meer als een aantal jaren geleden. Tegenwoordig krijg zit er zoveel korting op de aankoop van een nieuwe helm, dat het prijsverschil de moeite niet waard is om een tweedehands helm te kopen.

> Vandaag besteld = morgen in huis: Bekijk alle Schuberth helmen!