Schuberth C3 helmen: nu tot wel 40% korting

Als je op zoek bent naar een stoere helm dan is de Schuberth C3 helm een Lees door

Set Ascending Direction

7 producten in totaal

Filter
per page
Set Ascending Direction

7 producten in totaal

Filter
per page
goede keuze. De Schuberth C3 helmen beschikken over diverse specificaties welke de helm uniek maken. Het ventilatiesysteem is gemaakt voor een optimale luchtstroom binnen de helm en het vizier is extra groot. Daarnaast kun je de binnenvoering makkelijk uit de Schuberth helm halen zodat je deze kunt wassen. Het grootste voordeel van een systeemhelm boven andere typen helmen, is dat je niet alleen het vizier omhoog kunt doen, maar de hele voorkant. Je kunt dus makkelijk het kinstuk omhoog doen zodat deze niet meer in de weg zit. 

C3 helm van Schuberth: de voordelen

De kinband van de helm is zo gemaakt dat deze comfortabel aanvoelt en toch de stevigheid geeft die je nodig hebt om de helm lekker te laten zitten. Wij hebben twee Schuberth C3 modellen waar je uit kunt kiezen:

Daarnaast heeft een Schuberth C3 helm de volgende voordelen:

  • Geoptimaliseerde ventilatie
  • Een makkelijk zonnevizier
  • Een dunne comfortabele kinband

Ook hebben bijna alle Schuberth C3 helmen een gewicht van onder de 2 kg. De makers hebben er rekening mee gehouden dat steeds meer mensen een Bluetooth systeem gebruiken op de motor. Dit zie je terug in de ruimte die is overgelaten om een Bluetooth systeem te bevestigen. De draadloze communicatieset krijg je niet bij de helm meegeleverd en zul je dus apart moeten aanschaffen.

Koop geen tweedehands helm

Het is belangrijk om nooit een tweedehands helm te kopen omdat dit aanzienlijke risico’s met zich meebrengt. Je weet ten slotte niet of de helm ooit is gevallen, terwijl al een stootje tegen een muur of een val uit iemands handen er al voor kan zorgen dat de helm een groot deel van zijn beschermende werking verliest. Door een tweedehands helm te kopen ben je dus nooit zeker van de geschiedenis.

Zelfs wanneer je de helm van een kennis koopt kan het zijn dat hij of zij het onbewust heeft gestoten. Koop dus nooit een tweedehands helm, maar altijd een nieuwe helm.

Andere populaire Schuberth helmen zijn: