Sorteren op:

Roze retro helmen: 10-40% korting

De roze retro helmen zijn populair in combinatie met goed bijpassende scooters. Daarom is er dan Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ook veel vraag naar. Bovendien is het ook nog eens zo dat deze helmen heel gemakkelijk zijn in gebruik. Dat komt onder andere doordat ze niet heel groot zijn en gemakkelijk zijn op te bergen in de buddy. Al dit soort kenmerken zorgen ervoor dat veel scooterrijders en motorrijders graag voor deze helmen kiezen. Vooral ook omdat er ook nog allerlei andere voordelen aan de helmen verbonden kunnen worden. 

Een goed voorbeeld van een voordeel dat te krijgen is, is de korting op de aanschafprijs die kan oplopen van 10 procent tot wel 40 procent op de aanschafprijs. Andere kortingen zij bijvoorbeeld de korting die bij een aankoop in bundel wordt gegeven. Ook deze begint bij 10 procent. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld geen kosten voor verzending. Deze voordelen maken de keuze voor een roze retrohelm wel iets gemakkelijker voor consumenten. Al moet natuurlijk wel ook op een aantal andere punten gelet worden.

Retro helm roze: de belangrijkste kenmerken

Wil je een retro roze helmen kopen? Hieronder staan een aantal belangrijke kenmerken:

  • Verstelbaar vizier en geïntegreerd zonnevizier
  • Verschillende maten te krijgen
  • Oorpads die te wassen zijn
  • Licht in gewicht

> De Shark Skwal 2 helmen: Kies zelf een aflevermoment en plek!

Een vizier en regendruppels

Het gebeurt vaak dat een vizier problemen geeft wanneer het regent. In dat geval kan het zicht worden belemmerd. Daarom kan het handig zijn om waterafstotende middelen te gebruiken. Daarmee kan gezorgd worden dat het water gemakkelijker van het vizier loopt en er dus minder last van ondervonden wordt. Dit zal dan wel met enige regelmaat herhaald moeten worden.

> Motor helm kopen? De verzending = gratis! Ook op deze pareltjes:

Welke merken retrohelmen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen retro helmen van de merken MT, Shark, VINZ, Held en LS2. Ruime keuze dus.

In welke maten zijn retro helmen beschikbaar?

Retro helmen zijn te bestellen in de maten XXL, XL, L, M, S en XS.

Is een retro helm ook geschikt voor mensen met een bril?

Ja, retro helmen zijn ook beschikbaar voor brildragers. Vink in het linker filtermenu de optie 'geschikt voor brildragers' aan. Retro helmen die goed te combineren zijn met een bril verschijnen vervolgens op je scherm.