Caberg Xtrac helm: vandaag besteld = morgen in huis

De Caberg Xtrac helm is in verschillende varianten te verkrijgen is. Zonder dat er daarbij onderscheid Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
te maken is op het gebied van comfort en het gemak in gebruik. Daardoor is elke variant geschikt voor een rit op de motor of scooter. Dit kan in belangrijke mate meewegen bij de helmkeuze. Heb je je nieuwe Caberg Xtrac helm snel nodig? Bestel je helm vóór 23.59 uur = volgende dag in huis.

Xtrac helm van Caberg: modieus, maar tijdloos ontwerp

De Xtrac helmen van Caberg zijn gewild omdat er handige extra’s op gemonteerd zijn die de helm een modern design geven. Zo geldt bijvoorbeeld dat de zonneklep als een handig hulpmiddel wordt gezien. Dit maakt de helmen bijzonder en uniek, maar tegelijkertijd bruikbaar onder meerdere weersomstandigheden. Er zijn nog meer kenmerken te noemen van de Xtrac helm van Caberg:

  • Gemaakt van polycarbonaat
  • Inclusief chin curtain
  • ECE 22.05 keurmerk
  • Wasbare binnenvoering
  • Antikras en pinlockvoorbereid vizier

> De  & : Gratis verzending op het gehele assortiment!

Het grote voordeel van de aanwezigheid van al deze kenmerken is dat de Caberg Xtrac helmen daardoor onder verschillende weersomstandigheden gebruikt kunnen worden. Hoewel de helm vooral geschikt gemaakt is voor mooi weer, is deze ook goed te gebruiken in bijvoorbeeld regenachtig weer. 

> Kies zelf uw aflevermoment en plek: Bekijk nu de !

Belangrijke punten voor een helm kopen

Wie over wil gaan tot het kopen van een Xtrac helm van Caberg zal eerst enkele punten langslopen. Denk bijvoorbeeld aan het soort vizier dat gebruikt wordt. Kijk daarnaast bij de productspecificaties in hoeverre de helm zonwerend is, of de helm zwaar is, of de helm verkrijgbaar is in jouw maat, etc. Vergeet niet om de productspecificaties rustig op je gemak door te nemen. Weeg vervolgens als plus- en minpunten van elkaar af.

> De  &  bestellen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Bekijk ook eens deze modellen: