Caberg Drift Evo Carbon helmen: Gratis verzending

Ben je op zoek naar een Caberg Drift Evo Carbon helm? Bekijk de helmen in ons Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
assortiment. De naam is een hele mond vol, maar ook de mogelijkheden zijn vele. Deze innovatieve en vindingrijke helm is geliefd. Ontdek waarom en ontdek welke helm aan jouw wensen voldoet.

ECE 22.05 keurmerk voor helmen

De Caberg Drift is een populaire reeks als het om helmen gaat. De opvolger Caberg Drift Evo Carbon is voor dragers van Caberg een verademing. Deze helm, maar ook alle andere helmen in ons assortiment zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Dit keurmerk houdt in dat de helm goedgekeurd is voor gebruik op alle openbare wegen in Europa. Prettig, zo kun je de meest mooie landschappen bekijken op je motor.

Keurmerk ECE 22.05

Helmen ontvangen niet zomaar een ECE 22.05 keurmerk. Pas wanneer ze voldoen aan alle kwaliteitseisen, mag het keurmerk toegekend worden.

Kenmerken van de helm

Dit type helm is een prachtige integraalhelm. Dat betekent dat het kinstuk muurvast zit. En dat is goed, want dat biedt extra veiligheid. Het kinstuk is dus niet opklapbaar, zoals bij een systeemhelm. De helm is verder geschikt als motorhelm, scooterhelm of brommerhelm.

De Caberg Drift Evo Carbon helm kenmerkt zich door de volgende punten:

  • Een buitenschaal van carbon
  • Voering in de binnenzijde die uitneembaar is
  • Luchtinlaat in de kin, luchtuitlaat in de achterspoiler
  • Geschikt model voor brildragers
  • Pinlock lens
  • Zonnevizier
  • Wasbare binnenvoering

De Caberg Drift Evo Carbon is onderdeel van een reeks helmen. Wat is er zo nieuw aan deze helm? Door de aerodynamische vormgeving heb je allereerst weinig last van de luchtweerstand. Daarnaast is bij het vernieuwde Caberg Drift model extra gedacht aan het comfort. Dit is vooral te merken aan de manier waarop de binnenvoering is opgebouwd.

> De Caberg Jackal helm: Profiteer van gratis verzending op het gehele assortiment!

Het voordeel van een Pinlock vizier

Als Caberg Drift Evo Carbon gebruiker zul je merken dat het vizier een handig hulpmiddel is op de motor of scooter. Denk bijvoorbeeld aan bescherming tegen wind, maar ook tegen de zon als deze zonwerend is gemaakt. 

De Caberg Drift Evo Carbon heeft 2 type vizieren in huis:

  • Pinlock vizier antikras
  • Zonnevizier

Beide vizieren zijn ideaal. De Pinlock vizier – met antikras – is een anti-condens vizier. Dit zorgt ervoor dat condensvorming voorkomen wordt. Zo houd je goed zicht op de weg. De zonnevizier zelf is geïntegreerd. Zo biedt het Caberg Drift Evo Carbon model vele voordelen.

Bekijk ook de volgende Caberg Drift helmen: