Scorpion EXO 920 Solid: Gratis verzending op het gehele assortiment

De Scorpion EXO 920 systeemhelm is een helm met een strak design. De helm ziet er Lees door

Sorteren

2 producten

Filteren
 1. Scorpion EXO 920 Solid - Titanium
  Scorpion EXO 920 Solid - Titanium
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  199,90 Vanaf  149,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Scorpion EXO 920 Shuttle - Zwart / Zilver / Rood
  Scorpion EXO 920 Shuttle - Zwart / Zilver / Rood
  Onze prijs (incl. btw)
  Normale prijs  239,90 Vanaf  179,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
Sorteren

2 producten

Filteren

stoer uit en is voorzien van alle nodige specificaties. Zo is de Scorpion systeemhelm geschikt voor brildragers. Door een uitsparing in de binnenvoering is er ruimte gecreëerd voor de brilpootjes. Hierdoor drukken de brilpootjes niet tegen je hoofd en blijft de helm heerlijk zitten, zelfs met een bril op.

De EXO 920 Solid helm van Scorpion is voorzien van een geïntegreerd zonnevizier. Dit heeft als voordeel dat je nooit meer een zonnebril mee hoeft op de motor. Mocht je dit wel willen, dan is dit geen probleem. De uitsparing in de binnenvoering is namelijk ook geschikt voor brilpootjes van een zonnebril. Ook is de EXO 920 systeemhelm voorbereid voor een Pinlock vizier. Met andere woorden: een helm met veel moderne specificaties. Hierdoor is deze Scorpion EXO helm zeer populair en wordt de helm vaak verkocht. Iedereen die hier een Scorpion EXO 920 Solid bestelt, profiteert van gratis verzending. De verzendkosten betalen wij namelijk voor jou!

 • Geschikt voor brildragers
 • Geïntegreerd zonnevizier
 • Pinlock voorbereid
 • Gratis verzending op gehele assortiment

Scorpion EXO 920 Solid helm: Gestroomlijnd design

De Scorpion 920 systeemhelm heeft een zeer gestroomlijnd design. De wind glijdt hierdoor mooi over de helm, waardoor de Scorpion helm zelfs op hoge snelheid stabiel blijft. Dit is erg prettig als je vaak over de snelweg rijdt. Een stabiele helm zorgt over het algemeen voor een meer comfortabele motorrit. Wat ook een groot voordeel is van een stabiele en gestroomlijnde helm, is dat het voor minder ruis zorgt tijdens het rijden. Ruis wordt veroorzaakt door wind en kan schadelijk zijn voor je oren. Als je vaak op hoge snelheid rijdt is het daarom aan te raden om oordoppen te dragen.

 • Gestroomlijnde en stabiele helm
 • Design zorgt voor minder ruis

Ook is de 920 helm van Scorpion voorzien van een ventilatiesysteem. Door dit systeem wordt er frisse lucht aangevoerd. De warme lucht in de helm wordt hierdoor verdreven. Dit betekent dat er altijd frisse en koele lucht aanwezig is in de helm. Hierdoor heb je zelfs op warme dagen een toevoer van frisse lucht.

> Tot wel 40% korting: scooter helm & beenkleed scooter!

Wat zijn de voordelen van een helmmuts?

Veel mensen zullen een koud gezicht op de motor herkennen. Zeker op koude winterdagen is het soms moeilijk om je hoofd warm te houden. Een helmmuts kan hierbij helpen. De dunne stof van de helmmuts past gemakkelijk onder de helm, waardoor het niet vervelend zit. De helmmuts omvat het hele gezicht, op de ogen na. Hierdoor blijft ook bijna het hele gezicht warmer dan dat je geen helmmuts draagt. Daarnaast zorgt een helmmuts ook voor extra hygiëne. Gel of wax in het haar zal niet in de binnenvoering kunnen komen, maar komt in de helmmuts. Een helmmuts is eenvoudiger te wassen dan de binnenvoering van een helm, waardoor de helm schoner zal blijven. Ook neemt een helmmuts over het algemeen beter transpiratie op dan de binnenvoering van een helm. Kortom, een helmmuts zorgt voor meerdere voordelen.

 • Houdt je gezicht warm op koude dagen
 • Zorgt voor extra hygiëne, omdat gel en wax niet in de binnenvoering komen
 • Neemt over het algemeen beter transpiratie op dan binnenvoering van een helm
 • Helmmuts is eenvoudiger te wassen dan de binnenvoering van een helm
Toch een andere Scorpion EXO model? Kijk dan eens hieronder: