Scorpion EXO-520 Air Shade helmen: Levering binnen 24 uur!

Op zoek naar een aerodynamische integraalhelm? Zoek dan niet langer. Bestel de Scorpion EXO-520 Air Shade Lees door

Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
Set Ascending Direction

1 Item

Filter
per page
helm. Dan vind je alles wat je zoekt in een helm. Ontdek de voordelen van de helm Scorpion EXO 520 Air Shade en ga geheel beschermd de weg doen. Bestel jouw intergraalhelm voor een sportprijs. 

Vandaag besteld voor 23:59 uur, dan ontvang je de helm de volgende dag al in huis! 

Het voordeel van een integraalhelm is dat deze het hele hoofd inclusief gezicht wordt bescherm. Het kinstuk zit vast. Om niet geheel anoniem te zijn bij een tussenstop, kantel je gewoon je vizier open bij een tussenstop. Dit kan gemakkelijk met de centrale bediening vooraan. De vergrendeling van de Scorpion EXO 520 Air Shade helm laat zichzelf eenvoudig openen, maar gaat net zo gemakkelijk in het slot wanneer je het vizier ver genoeg dichtklapt. 

Scorpion EXO 520 Air Shade motorhelm: De voordelen op een rijtje

De EXO-520 Air Shade helm van Scorpion kent meerdere voordelen. Denk aan:

  • Sportief en aerodynamisch design Het aerodynamische design is een blijvende trend. Niets voor niets. Het sportieve design van de Scorpion EXO 520 Air Shade helm zorgt namelijk voor de minste weerstand. De wind krijgt weinig van op de buitenschaal waardoor de helm Scorpion EXO 520 Air Shade minder ruis geeft en stabieler is. .
  • Buitenschaal van polycarbonaat en in 3 schaalmaten De polycarbonaat buitenschaal is uitgevoerd in 3 maten. Het voordeel hiervan is dat de Scorpion integraalhelm bij bijna iedereen goed om het hoofd zit. De maten XS-M hebben de kleinste helmschaalmaat. Daarna komt maat L, die een eigen helmschaalmaat heeft gekregen. Als laatst hebben de maten XL-XXL de grootste helmschaalmaat gekregen.
  • Ventilatieopeningen In de buitenschaal van de Scorpion EXO 520 Air Shade helm zijn ventilatieopeningen gemaakt, waardoor er een constante toevoer is van frisse lucht.
  • Binnenvoering van Kwikwick II De binnenvoering van de EXO 520 Air Shade helm Scorpion is hypoallergeen. Hierdoor zijn de helmen geschikt om te dragen voor mensen die snel allergische reacties krijgen. Daarnaast is de binnenvoering erg zacht, waardoor de EXO-520 Air Shade helmen heerlijk op het hoofd zitten.

Alles is eraan gedaan om de Scorpion EXO-520 Air Shade helmen zo optimaal mogelijk te maken voor de klant! Ontdek de voordelen vandaag nog!

> Tot wel 40% korting op de Scorpion Exo HX1 Solid!

Onderhoud Scorpion EXO-520 Air Shade helmen

De hypoallergene binnenvoering is uitneembaar en wasbaar, zodat je altijd met een frisse helm kunt rijden. Let wel op dat je de voering van de Scorpion EXO 520 Air Shade helm  niet wast met water boven de 30 graden Celsius. Warmer water kan er namelijk voor zorgen dat de voering krimpt, waardoor de binnenvoering niet meer goed in de helm past. Daarnaast is het aan te raden om de voering op de hand te wassen. Gebruik je liever de wasmachine? Geen probleem, maar gebruik dan wel een waszakje. . Dit zorgt voor een verminderde kans op schade aan de binnenvoering van deze Scorpion helm.

Scorpion Air Shade integraalhelm: De keuze is snel gemaakt!

Als je de EXO-520 Air Shade helm zit, dan ben je eigenlijk al verkocht. Het design met de graphics geven de helm een unieke uitstraling. Daarnaast zit de helm bomvol moderne technologie, zoals in het stuk hierboven te lezen is. Hierdoor lijkt de keuze snel gemaakt. Een laatste punt om te benoemen is dat de Air Shade helmen van Scorpion zijn voorbereid op een communicatiesysteem. Als je veel met reisgenoten rijdt, dan schept dit de mogelijkheid om eenvoudig met elkaar te kunnen communiceren. Je hoeft hierdoor geen gebaren naar elkaar te maken, waardoor je je 100% kunt focussen op de weg. Dit maakt de Scorpion EXO-520 Air Shade helemaal compleet!

> Gratis verzending, ook op de Scorpion Exo 520 Air Laten & Scorpion Exo Combat Evo Samurai!