Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Retro motorhelm: tot 40% korting!

Retro is de look die nooit uit de mode zal raken. Een retro motorhelm kan daarom best een goede keuze zijn.

18 artikel(en)

18 artikel(en)

Hij is veilig en hij gaat lange tijd mee zonder gedateerd te raken. Daarnaast is het grote voordeel ook dat retro motorhelmen gemakkelijk met hoge kortingen te krijgen zijn. Wanneer u goed vergelijkt en op het juiste moment koopt, kunt u al heel veel van de verkoopprijs gekort zien worden. Daarnaast zijn er nog andere manieren waarop kortingen kunnen worden gekregen bij de aanschaf.

Een retro motorhelm kan bijvoorbeeld onderdeel zijn van een bundel aan aankopen. De helm wordt dan gekocht in combinatie met bijvoorbeeld een slot of een opbergzak. Dit heeft als gevolg dat er nog eens een paar procenten van de totale prijs af kunnen. Daardoor loopt het voordeel al heel snel op. Eén van de accessoires zou zelfs bijna voor niets aangeschaft kunnen worden.

Motorhelmen retro: veel pluspunten bij online bestellen

De motorhelmen retro die in de webshop te vinden zijn, zijn altijd op voorraad. Wanneer het geschikte merk en model gevonden is, dan is er dus geen reden om te denken dat hij niet leverbaar is. Dit is slechts één van de pluspunten die online bestellen met zich mee brengt. Ook de andere redenen maken samen dat het bestellen een goede optie is. Voordelen die hierin meewegen zijn bijvoorbeeld:

 • Verzenden zonder kosten
 • Vandaag besteld, morgen al in huis
 • Alle producten zijn uit eigen voorraad te leveren
 • Veel positieve klantenbeoordelingen
 • Een jaar lang garantie op de aankoop

Het is natuurlijk niet alleen van belang of het bestelproces soepel verloopt. Ook is het belangrijk dat de gewenste retro motorhelmen te vinden zijn die ook gewoon hun functie vervullen. Dit betekent dus dat de helmen vooral ook veiligheid moeten garanderen. De belangrijkste methode om dat vast te kunnen stellen is door altijd te kiezen voor helmen met het keurmerk ECE 22.05. Dit is namelijk het keurmerk dat helmen krijgen die de openbare weg op mogen.

> Profiteer van gratis verzending en krijg de Shark helm morgen al thuisbezorgd!

Geluidsproblemen bij helmen voorkomen

Een belangrijk probleem dat vooral bij retrohelmen en open helmen voorkomt, is dat van geluidshinder. De motorhelmen kunnen bijvoorbeeld nogal een flinke ruis produceren. Dit komt door de vorm. Er blijft immers altijd een deel open omdat er geen kin is. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Meer nog dan het ontbreken van het deel voor de kin, is de juiste maat van belang. Hoe beter de helm past, hoe minder kans er op flinke ruis is. Dit komt onder andere doordat de wind dan geen kans krijgt in de helm te waaien.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen