Retro motorhelm: tot 40% korting!

Retro is de look die nooit uit de mode zal raken. Een retro motorhelm kan daarom Lees door

Sorteren

6 producten

Filteren
  1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
    =
    morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

6 producten

Filteren

best een goede keuze zijn. Onze helmen zijn zeer aantrekkelijk geprijsd. Een retro motorhelm kan bijvoorbeeld onderdeel zijn van een bundel aan aankopen. De helm wordt dan gekocht in combinatie met bijvoorbeeld een slot of een opbergzak. Dit heeft als gevolg dat je een nog scherpere prijs krijgt. 

Motorhelmen retro: veel pluspunten bij online bestellen

De motorhelmen retro die in de webshop te vinden zijn, zijn direct leverbaar. Dit is slechts één van de pluspunten die online bestellen met zich mee brengt. Ook de andere factoren maken samen dat het bestellen een goede optie is. Voordelen die hierin meewegen zijn bijvoorbeeld:

  • Verzenden zonder kosten
  • Vandaag besteld, morgen al in huis
  • Alle producten zijn uit eigen voorraad te leveren
  • Veel positieve klantenbeoordelingen

> Profiteer van gratis verzending en krijg de Shark helm morgen al thuisbezorgd!

Geluidsproblemen bij helmen voorkomen

Een belangrijk probleem dat vooral bij retrohelmen en open helmen voorkomt, is dat van geluidshinder. Dit komt door de vorm. Er blijft immers altijd een deel open omdat er geen kin is. Dit hoeft echter geen probleem te zijn. Meer nog dan het ontbreken van het deel voor de kin, is de juiste maat van belang. Hoe beter de helm past, hoe minder kans er op flinke ruis is. Dit komt onder andere doordat de wind dan geen kans krijgt in de helm te waaien.