MT Stinger Solid kopen: Kortingen oplopend tot wel 40%!

MT helmen zijn zeer bekende helmen die je vaak ziet bij motorrijders en scooterrijders. Dit is Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
ook niet gek, want de helmen worden in meer dan 100 verschillende landen verkocht. Het merk bestaat al sinds 1968, waardoor het bedrijf jarenlange ervaring heeft in het maken van helmen.

MT helmen, zoals de MT Stinger Solid zitten vol met moderne technologie. Dit maakt de helmen tot een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een nieuwe scooterhelm of motorhelm. 

MT Stinger Solid helmen: Wat zijn de voordelen van deze helm?

Zoals hiervoor beschreven zijn de MT helmen voorzien van moderne technologie. De MT Stinger Solid helm ook en dat kun je terugzien in het vizier. Het vizier is namelijk extra breed voor een optimaal zicht. Daarnaast is het vizier van de MT Stinger Solid helm voorzien van anti-kras laag. Ook dit zorgt voor een optimaal zicht.

Het heldere vizier van de MT Stinger Solid helm is met Pinlock voorbereid. Dit wil zeggen dat er een Pinlock vizier tegen het originele vizier kan worden gemonteerd. Het voordeel hiervan is dat het originele heldere vizier niet meer kan beslaan. Zo heb je met de helm MT Stinger Solid te allen tijde een optimaal zicht op de omgeving en het overige verkeer.

> Gratis verzending: crosshelm & Schuberth C4 Pro!

De buitenschaal van de MT Stinger Solid helmen is gemaakt van thermoplastisch materiaal. Mede hierdoor heeft de helm het ECE 22.05 keurmerk mogen ontvangen. Dit keurmerk laat zien dat de MT Stinger Solid helm geschikt is om te dragen op alle Europese openbare wegen. Hierdoor kun je de helm ook gebruiken als je op vakantie gaat binnen Europa. Denk bijvoorbeeld aan een lang motorweekend naar Duitsland of Italië.

In de buitenschaal van de helm MT Stinger Solid zijn ventilatieopeningen gemaakt. Door deze openingen wordt koele en frisse lucht aangevoerd. Warme lucht wordt daarentegen afgevoerd. Zo ontstaat er een optimaal klimaat binnen de helm. Een ideale helm dus tijdens de warme dagen.

Tip: bekijk ook eens onze andere motorhelmen, zoals de integraalhelmen, systeemhelmen en jethelmen.

Helmen MT Stinger Solid: Geweldige integraalhelmen

De meeste mensen zoeken een mat zwarte helm als zij op zoek zijn naar een nieuwe motorhelm of scooterhelm. De MT Stinger Solid helmen zijn ook verkrijgbaar in de kleur mat zwart. Dit is al een groot voordeel.

Daarnaast zijn de MT Stinger Solid helmen geweldige integraalhelmen. De helmen zitten namelijk heerlijk op het hoofd en hebben een gestroomlijnd design. Ook zijn alle helmen voorzien van het ECE 22.05 keurmerk.

Het allergrootste voordeel van de helmen is de prijs. Bij de helmen MT Stinger Solid betaal je een lage prijs voor hoge kwaliteit. Waar wacht je nog op?!

Helm kopen? En dan het liefst van MT? Bekijk ook eens deze modellen: