Caberg Duke helmen: tot 40% korting!

De Caberg Duke helmen worden gebruikt door zowel liefhebbers van integraalhelmen als van jethelmen. Bestel een Lees door

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
nieuwe Caberg Duke helm vóór 23.59 uur, zodat je de helm de volgende dag in huis hebt. Neem rustig de tijd om de uitgebreide productinformatie bij de helmen door te nemen. Alle helmen hebben het ECE keurmerk, zo ook de Caberg Duke helmen op deze pagina.

Helm Duke van Caberg: online kopen

Alle helmen op deze pagina zijn direct leverbaar. Controleer wel of de helm in jouw maat verkrijgbaar is. Ben je bekend met onze voordelen? Ze staan hieronder op een rijtje:

  • Geen verzendkosten 
  • Een jaar garantie op de Caberg Duke helm
  • Direct leverbaar
  • Bezorging in 1 werkdag

Naast al deze zaken is het ook belangrijk om de kenmerken van de Caberg helm zelf te bekijken. Zoals eerder beschreven, is de helm erg in trek bij liefhebbers van zowel integraalhelmen als jethelmen. De helm Duke van Caberg is daardoor dus ook een goede keus voor een zeer diverse doelgroep. Hierin kunnen zowel motorrijders, scooterrijders zich terugvinden. Daarnaast zijn de helmen ook nog eens in verschillende maten verkrijgbaar.

Zijn er ook geluidloze helmen?

De geluidshinder van een helm speelt ook een rol. Het is namelijk zo dat tijdens het rijden in de wind er een flinke ruis te horen kan zijn bij veel helmen. Dit probleem kan vooral opspelen bij helmen zonder kinstuk. Het probleem is echter vaak niet de helm zelf. Een overmaat aan lawaai kan ook een indicatie zijn dat de helm simpelweg een maat te groot is. Let dus op dat je de juiste maat kiest.

Bekijk ook de andere helmen in ons assortiment: