Jethelm met zonnevizier: Vandaag besteld = morgen in huis!

Op een zonovergoten dag een stuk toeren, dat is genieten. Mits je een helm hebt met Lees door

Van laag naar hoog sorteren

29 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

29 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
zonnevizier. Wil je graag een jethelm met zonnevizier bestellen? In ons assortiment vind je ruim 30 jethelmen met zonnevizier. Bekijk, vergelijk. Mocht je vragen hebben, dan kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.

Waarom een zonnevizier?

Veel motor- en scooterrijders rijden in de zomer op hun tweewieler. Een laaghangende zon kan het zicht verminderen op de omgeving en het overige verkeer. Gelukkig bestaan er jethelmen met een geïntegreerd zonnevizier. Bij het gebruiken van een zonnevizier kan zonder enige moeite tegen de zon ingekeken worden en toch veilig op de scooter worden voortbewogen.

Het ideale aan een jethelm met zonnevizier is natuurlijk de vizier. Maar vooral ook het geïntegreerde vizier. Want hoe vaak ben je niet je losse zonnebril vergeten van huis mee te nemen? Met een jethelm met zonnevizier hoeft je nooit meer een losse zonnebril te gebruiken. Ideaal, want zo kun je altijd veilig de weg op, als het om zicht gaat.

Zonnevizier op jethelmen: welke kenmerken?

Een zonnevizier op jethelmen is natuurlijk een belangrijk kenmerk. Daarom is het een goed idee om dit voor een belangrijk deel te laten meewegen in de keuze voor een jethelm. Daarnaast is het ook belangrijk om een aantal andere zaken goed na te kijken voordat tot aanschaf wordt overgegaan.

  • Een vizier dat niet krast
  • Een voering die te wassen is
  • Een vizier dat uitneembaar of verstelbaar is
  • Een sterke maar comfortabele sluiting rond de kin
  • Oorpads die uitneembaar zijn

De reden waarom het vizier, de gehoorbescherming en ook de voering en de pasvorm belangrijk zijn om mee te wegen laat zich raden. Het zijn allemaal zaken die met de veiligheid en het comfort te maken hebben. Goed om te weten: al onze helmen zijn voorzien van het ECE keurmerk. Dus ook de jethelmen met zonnevizier, maar ok onze jethelmen zonder vizier