Sorteren op:

Een goedkope VINZ helm: vandaag besteld = morgen al in huis!

Een nieuwe helm hoeft helemaal niet duur te zijn. Koop je een goedkope VINZ helm, dan Lees door

Van laag naar hoog sorteren

60 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

60 producten in totaal

Pagina
Filteren
per pagina
profiteer je van de beste kortingen. Bekijk de helmen en profiteer van kortingen variërend van 10% tot 40%. Daarnaast profiteer je ook nog eens van gratis verzending op het gehele assortiment goedkope VINZ helmen.

Bespaar tot 40 procent met een goedkope VINZ helm

Koop je een goedkope VINZ helm dan bespaar je met gemak tientallen euro's. Wij hanteren standaard lagere prijzen en introduceren bovendien regelmatig aantrekkelijke kortingsacties. Profiteer je van een tijdelijke kortingsactie, dan kun je 10 tot maar liefst 40 procent besparen op een goedkope VINZ helm.

Koop je jouw goedkope VINZ helm vandaag nog voor 23:59 uur, dan heb je jouw helm morgen al in huis. Voor deze snelle levering hoef je geen extra verzendkosten te betalen. Wij nemen de verzendkosten van al onze klanten voor onze rekening. Dit betekent dat je bij ons enkel de lage prijs van jouw goedkope VINZ helm betaalt. Voor zowel de scooterhelm als de motorhelm.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment: Bestel nu een pinlock Schuberth c3 Pro!

Tips om uw helm te onderhouden

Wil je dat je nieuwe goedkope VINZ helm zo lang mogelijk mee gaat? Dan is het belangrijk om de helm goed te onderhouden. Met het juiste onderhoud gaat je goedkope VINZ helm nog langer mee.

We geven je graag enkele tips om je goedkope VINZ helm goed te onderhouden.

  • Maak de buitenschaal van de helm regelmatig schoon. Dit kun je gewoon met een vochtige doek doen.
  • Is de buitenschaal van de helm erg vies? Dan kun je een beetje afwasmiddel bij het water doen. Een drupje is voldoende.
  • Reinig de moeilijk bereikbare plekken van de buitenschaal met een zachte borstel.
  • Reinig het vizier van de helm met water. Let op: wrijf het vizier droog met een schone doek. Een vieze doek kan voor krassen zorgen, bijvoorbeeld als hier kleine steentjes of andere viezigheden op zitten.
  • Houd de rubbers van het vizier soepel door hier regelmatig vaseline op te smeren.

Je kunt de binnenvoering van jouw helm ook reinigen. Dit doe je door deze uit de helm te halen en vervolgens te wassen in een emmer water met neutrale zeep. Let op: controleer eerst of je de binnenvoering van jouw helm wel kunt verwijderen. Dit is niet altijd mogelijk. Is het niet mogelijk om de binnenvoering van jouw helm te verwijderen? Gebruik dan een natte doek om de voering schoon te maken.

Andere interessante producten: