• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Tourmax Sonic helmen: nu met gratis verzending

Een helm die op meerdere manieren te dragen is, zo kan de Caberg Tourmax Sonic helm het best omschreven worden. Wie één van de modellen in deze serie koopt, koopt dan dus eigenlijk een jethelm en een integraalhelm ineen.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Dat maakt ook dat dit model voor verschillende types rijders van waarde kan zijn. Zeker ook omdat de veiligheid in beide gevallen van het hoogst mogelijke niveau is. Dit is dan ook precies wat van een goede helm verwacht mag worden.

Daarbij komt ook dat de Caberg Tourmax Sonic helm zeer fijn te dragen is. Ook het comfort is immers een belangrijke factor bij het maken van een goede keuze voor een bepaalde helm. De pasvorm, maar ook bijvoorbeeld de ventilatie, zijn van een hoog niveau. Zo wordt het rijplezier alleen maar vergroot met deze helm. Om die reden is de helm flink populair.

Tourmax Sonic helm van Caberg: voor gebruik op alle wegen

Doordat de helm is aan te passen naar vorm, zijn de Tourmax Sonic helmen van Caberg geschikt voor allerlei wegen. Dit kan dus zowel de snelweg zijn als de boulevard of de ringweg in de stad. Daarbij is ook het gebruiksgemak altijd hoog. In de stad kan de helm makkelijk af terwijl op de grote weg stevig op het hoofd zit. Er zijn daarnaast nog een aantal andere voordelen te noemen:

 • Keurmerk ECE 22.05
 • Dubbel vizier
 • 1600 gram zwaar
 • Communicatiemiddelen mogelijk te gebruiken
 • Wasbare voering in de helm

> Verzending = gratis op het gehele assortiment Caberg Ghost helmen!

Wat vooral ook belangrijk is om te weten als het om Tourmax Sonic helmen van Caberg gaat, is dat de schaal extra stevig is. Dit komt niet in de laatste plaats door het soort materiaal dat gebruikt is hiervoor. Het gaat dan om polycarbonaat. Dit geeft een flink gevoel van veiligheid, terwijl het comfort hier niet voor hoeft onder te doen. De helm wordt bijvoorbeeld niet te zwaar om te dragen. Dit is iets wat altijd hand in hand moet gaan bij een goede helm. Deze Caberg Tourmax modellen zijn in dat opzicht een perfect voorbeeld.

> De Caberg helm: Vandaag vóór 23:59 uur besteld = morgen gratis thuisbezorgd!

Communicatiemiddelen in de helm

Het is belangrijk om goed contact met de omgeving te houden. Dit geldt vooral wanneer er met meerdere rijders gereden wordt. In dat geval kan het gebruik van communicatiemiddelen van belang zijn. Dit kan soms wat lastig zijn. Zeker wanneer jethelmen worden gedragen kan het weleens een probleem zijn om een goed systeem aan te sluiten. Gelukkig is het tegenwoordig zo dat er recentelijk steeds meer gemakkelijk werkende draadloze systemen op de markt zijn gekomen. Zo kan er dus gewoon een modieuze helm worden gedragen zonder dat dit problemen voor de communicatie hoeft te geven. Dit is erg belangrijk om te weten voor een aankoop.

> Kies zelf uw aflevermoment en plek: Bestel nu de Caberg Droid Blaze helm!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen