• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Caberg Jet Freeride helmen: nu met gratis verzending

De Caberg Jet Freeride helm is een jethelm zoals een jethelm hoort te zijn. Dat betekent dus dat deze aan alle moderne eisen voldoet.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Zowel op het gebied van gebruik en veiligheid, als op het vlak van mode en voorkomen. Daardoor is het gemakkelijk om de helm zonder enig probleem te dragen onder alle omstandigheden. De jethelm van Caberg ziet er immers gewoon goed uit. Dat heeft vooral veel te maken met de manier waarop met het design is omgegaan. Eigentijds, maar sober en strak, zo ziet deze helm eruit.

Bovendien is het ook nog eens zo dat de Caberg Jet Freeride vooral ontworpen is met het oog op goed pasvorm en optimaal comfort. Daardoor wordt het een stuk fijner om op de scooter of motor te stappen en gewoon een plezierig ritje te maken. Dit is vooral ook te danken aan de aandacht die besteed is aan het creëren van voldoende ademruimte.

Jet Freeride helm van Caberg: veel pluspunten

Een keuze maken voor de Jet Freeride helmen van Caberg is een keuze maken voor veiligheid. De helmen bieden optimale bescherming tijdens het rijden. Doordat ze ook nog eens gemakkelijk in gebruik zijn, worden ze ook nog eens beter gedragen. Daar komt bij dat aan alle moderne technieken is gedacht bij het ontwerpen van deze helm. Belangrijke punten zijn:

 • Beschikt over keurmerk ECE 22.05
 • Antikrasvizier
 • Microlock snelsluiting
 • Uitneembare wangkussens
 • 850 gram

> De helm Caberg Tourmax of de Caberg Jackal kopen: Vandaag besteld = morgen in huis!

Door de aanwezigheid van al deze kenmerken is de helm goed te gebruiken op veel verschillende voertuigen. De helm is gemakkelijk te dragen op bijvoorbeeld de motor of scooter, maar ook voor andere gemotoriseerde voertuigen. Dit is te danken gaan het keurmerk van het hoogste niveau, ECE 22.05. Daarmee is overal op de openbare weg gebruik te maken van de helm, zowel binnen de bebouwde kom als daarbuiten. Dit is dan ook het bewijs waarom bij het ontwerpen van de helm in grote mate aandacht is geschonken aan veiligheidszaken.

> De Caberg Jet helm & Caberg Ghost kopen: Verzending = gratis op het gehele assortiment!

Communicatiemiddelen en een jethelm

Het gebruik van communicatie op een jethelm zoals de Caberg Jet Freeride kan soms lastig zijn omdat het windruis in de hand werkt. Om hier iets tegen te doen is het verstandig om op een aantal zaken te letten. In de eerste plaats gaat het natuurlijk om het kiezen van de juiste maat en pasvorm. Daarnaast is echter ook van belang dat een goed systeem wordt gekozen. Zo is het bijvoorbeeld aan te raden om voor Bluetooth te kiezen. Dit kan vaak worden geïntegreerd in de jethelm waardoor bijna als vanzelf de hoeveelheid windruis sterk wordt teruggedrongen. Dit maakt het communiceren flink gemakkelijker.

> Profiteer van kortingen tot wel 40%: Bekijk nu de Caberg helmen, waaronder de Caberg Duke II helm!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen