Caberg helmen kopen: vandaag besteld, morgen in huis!

Het klinkt misschien wat vreemd in de oren, maar een helm is in verschillende maten verkrijgbaar. De meeste mensen hebben hier geen weet van.

27 artikel(en)

27 artikel(en)

Wanneer echter verder wordt nagedacht, dan is dit eigenlijk helemaal niet vreemd. Ook in het geval van Caberg helmen kan het best zo zijn dat de ene maat net iets lekkerder zit dan de andere maat. Hier is een goede verklaring voor te geven. Dit heeft namelijk te maken met de omtrek van het hoofd. Daardoor kan een helm net iets kleiner of net iets groter nodig zijn.

Het is gemakkelijk om te achterhalen wat de ideale maat is. Dat is voor Caberg helmen namelijk te bepalen met behulp van een matentabel. Hier kan worden bekeken welke omtrek gelijkstaat aan welke maat. Die omtrek is weergegeven in centimeters. Het is dus zelf gemakkelijk na te meten met een meetlint.

Helm van Caberg: veel varianten

Een helm van Caberg is vaak niet direct een goede omschrijving van het soort helm dat aan te raden is. Caberg helmen zijn er namelijk niet alleen in verschillende maten, ze zijn er ook in verschillende modellen. Er is zelfs een hele reeks aan modellen te verkrijgen. Dit zorgt ervoor dat er voor elk type rijder wel een geschikte helm van Caberg te vinden is. De soorten modellen zijn als volgt te omschrijven:

De helmen laten zich kenmerken door een aantal belangrijke zaken. In de eerste plaats gaat het dan om stevigheid en bescherming. Dit is natuurlijk het voornaamste wanneer het over een helm gaat. Het is echter minstens zo belangrijk om een helm te vinden die ook op het gebied van comfort en design aan de wensen voldoet. Dit is dan ook een belangrijke reden waarom de verschillende modellen Caberg Helmen flink populair zijn. Bovendien zijn ze ook nog eens goedgekeurd.

Een tweedehands helm

De helm van Caberg lijkt misschien in eerste instantie duur. Wie echter een vergelijking trekt met tweedehands helmen moet ook aan andere zaken denken dan de aanschafprijs alleen. Zo is een gloednieuwe helm immers altijd nog zonder enige vorm van schade. Dat is van een tweedehands helm nooit met volledige zekerheid te zeggen. Er kan immers bij een valpartij ook verborgen schade zijn ontstaan. Dit kan een gevaar opleveren wanneer een ongeval plaatsvindt. Het is daarom dus nimmer aan te raden om een helm niet uit eerste hand te kopen. Dit soort helmen kunnen altijd een garantie bieden waar het gaat om veiligheid.

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen