Caberg helm kopen: vandaag besteld, morgen in huis!

De Caberg helmen zijn verkrijgbaar in zowel de grootste als de kleinste maten. Alle Caberg helmen Lees door

Sorteren

32 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 3. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 4. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 5. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

32 producten

Filteren

zijn voorzien van het ECE keurmerk. Bestel je nieuwe helm vóór 23.59 uur = volgende dag in huis.

Caberg helmets: de geschiedenis achter het merk

Het bekende merk Caberg heeft zijn roots in Italië. In 1974 is Caberg opgericht in de Noord-Italiaanse stad Bergamo. Als je een klein beetje de Italiaanse taal spreekt, weet je dat ‘helm’ in het Italiaans ‘caschi’ is. Het merk Caberg staat dan ook voor ‘caschi di Bergamo’. Helmen uit Bergamo. Met al meer dan 45 jaar ervaring produceert Caberg helmen met de meest innovatieve snufjes. Caberg helmen, met een strak en stijlvol Italiaans design.

Innovatie en comfort

Zeg je Caberg, dan zeg je innovatie en comfort. Innovatie en comfort zijn dan ook de belangrijkste pijlers van het bekende Italiaanse merk. De ontwikkelaars van Caberg helmen dagen zichzelf keer op keer weer uit om de beste en meest innovatieve helmen op de markt te zetten. De Caberg helm is van A tot Z hand made. Zo worden de helmen bijvoorbeeld intensief getest in het laboratorium in Bergamo. Niet voor niets zijn de Caberg helmen dan ook goedgekeurd volgens het ECE keurmerk. Het Italiaanse merk kenmerkt zich met hun passie voor innovatie en het creëren van de meest veilige helmen.

Bij het produceren van de Caberg helmen focussen de ontwikkelaars zich op de combinatie van een mooie look en perfect functionerende helm. Een betrouwbare en innovatieve helm is weinig waard wanneer het niet comfortabel zit. Dat realiseren de makers van deze helmen maar al te goed. Met dit in gedachten wordt elke keer weer de meest comfortabele en veilige helm op de markt gebracht.

> Tot wel 40% korting: motorhoes & scooterhoes!

Betaalbare en diverse helmen

Wist je dat Caberg één van de eerste merken is dat de systeemhelm met zonnevizier op de markt heeft gebracht? Ideale uitvinding, dat weet je als motor- of scooterrijder als geen ander. Zeker tijdens de warme zomerdagen is deze innovatie meer dan gewenst.

Caberg kenmerkt zich door helmen op de markt te brengen met een prima kwaliteit/prijs verhouding. Wat voor type helmen verkoopt Caberg zoal?

Helm van Caberg: veel varianten

Een helm van Caberg is niet alleen verkrijgbaar in verschillende maten, deze helmeen zijn er ook in verschillende modellen. Dit zorgt ervoor dat er voor elk type rijder wel een geschikte helm van Caberg te vinden is. De soorten modellen zijn als volgt te omschrijven:

De stevige Caberg helmen kenmerken zich door het design en de accessoires. Zo zijn de meest helmen al voorbereid voor een Bluetooth koppeling of kan je ervoor kiezen om een helm van Caberg te bestellen met een bepaald vizier, in andere woorden: er zijn veel mogelijkheden op het gebied van vizieren.

Koop nooit een tweedehands helm

Wie een vergelijking trekt met tweedehands helmen moet aan andere zaken denken dan de aanschafprijs alleen. Bij de aanschaf van een tweedehands helm kan je niet met zekerheid zeggen dat de helm niet beschadigd is. Zo kan de helm ook niet-zichtbare schade hebben. Het is daarom niet aan te raden om een tweedehands helm te kopen. 

> Ook interessant, onze andere merken: 

Verzending = gratis op het gehele assortiment.

Handige blogartikelen

De verschillen tussen helmen: