Roltassen voor op de motor: gratis verzending in 24 uur!

Roltassen zijn de perfecte oplossing om bagage mee te vervoeren achterop de motor. Een roltas biedt Lees door

Van laag naar hoog sorteren

2 producten in totaal

Filteren
 1. Held Roll Bag 60 Liter - Zwart/Wit Held Roll Bag 40 Liter - Zwart/Wit
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 59,95 Speciale prijs € 40,02
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*
 2. Held Roll Bag 90 Liter - Geel/Zwart Held Roll Bag 90 Liter - Geel/Zwart
  Prijs (incl. btw)
  Normale prijs € 69,99 Speciale prijs € 59,95
  Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis*

2 producten in totaal

Filteren
uiteraard wel afhankelijk van de inhoud doorgaans veel ruimte om voldoende bagage mee te kunnen nemen voor een vakantie op lang weekend weg op de motor. Er zijn uiteraard meerdere mogelijkheden om bagage achterop de motor te vervoeren, maar roltassen bieden in dat opzicht meerdere voordelen. Een motor roltas is van speciaal materiaal gemaakt en wordt waterdicht ontworpen. Dat is al een eerste voordeel waar je van profiteert als je de keuze maakt voor het kopen van een van de roltassen uit ons aanbod. Een ander voordeel is dat als je met minder bagage op de motor reist dan opgeborgen kan worden in de tas de roltas opgerold kan worden tot het gewenst formaat. Het product heet dan ook niet voor niets roltas.

Het oprollen van de tas is heel eenvoudig en dat geldt eveneens voor het vastzetten er van in het gewenste formaat, zodat de motortas qua formaat geheel is afgestemd op de inhoud ervan. Bij minder volume kan een standaard tas bijvoorbeeld tijdens het rijden op de motor gaan wapperen en dat is niet het geval als roltassen qua formaat opgerold worden met afstemming op de inhoud.

Terug naar alle systeemhelmen | integraalhelmen | scooterhelmen

Bagagerol motor kopen: met grote inhoud 40-90 liter

Je kan een keuze maken uit het aanbod met roltassen die een grote inhoud te bieden hebben en in verschillende kleuren leverbaar zijn. De bagagerollen voor motors zijn onder te verdelen in de volgende inhoud:

 • 40 liter
 • 60 liter
 • 90 liter

De motor roltas is eenvoudig achterop de motor te plaatsen en achter het zadel vast te maken. Roltassen zijn in elk geval ideaal indien je van plan bent om veel bagage mee te nemen op de motor. Voordelen van onze bagagerollen voor motors:

 • volledig waterdicht
 • netvak met ritssluiting
 • opening is verstelbaar
 • handig in gebruik: oproltechniek
 • Verschillende kleuren

De roltassen voor motors zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kan je voor een opvallende kleur kiezen, waarbij de roltas in geel of in rood is uitgevoerd. De motor bagagerollen hebben wij eveneens beschikbaar in een meer neutrale uitvoering, namelijk in zwart met enkele witte accenten. Van alle roltassen is een uitgebreide beschrijving beschikbaar.