Scooterhoes kopen: gratis verzending in 24 uur!

Een scooterhoes wordt aangeschaft om de scooter buiten te kunnen stallen en tegelijk bescherming te bieden Lees door

Sorteren

2 producten

Filteren
Sorteren

2 producten

Filteren

tegen weersinvloeden. Scooterhoezen kunnen echter ook prima dienst doen om een binnen gestalde scooter te beschermen tegen bijvoorbeeld stof en vuil. 

Échte waterbestendige scooterhoezen

Elk afdekzeil voor een scooter moet bestand zijn tegen regen, wind, hagel en sneeuw. Tenminste, dat is hoe het zou moeten zijn. Helaas zijn er afdekhoezen voor scooters in omloop die niet helemaal waterdicht zijn. Wij kunnen garanderen dat onze scooterhoezen volledig waterafstotend zijn. Wij verkopen scooterhoezen van bekende en hoogstaande merken die je scooter beschermt tegen alle vormen van neerslag.

Extra duurzame hoes

Onze scooter afdekhoes zal volledig aan je verwachtingen voldoen. Het dubbel gestikt polyester maakt het scooter afdekzeil namelijk ontzettend sterk en bovendien waterafstotend.

Zorg er wel voor dat de scooterhoes wordt opgeborgen in de meegeleverde opbergtas. Zo blijft de afdekhoes scooter het meest intact wanneer die niet gebruikt wordt.

Onze hoes voor scooter is gemaakt van duurzame materialen, zoals dubbel gestikt nylon. Regen, sneeuw en zon kunnen je scooter niet bereiken als je van een hoes voor scooter gebruikmaakt. Het is goed dat je je scooter wilt beschermen tegen de weersomstandigheden met een scooter zeil. Maar het is ook belangrijk om je hoofd en nek te beschermen tijdens het scooterrijden.

Hieronder een aantal interessante blogartikelen:

Afdekzeil voor scooter als bescherming tegen externe invloeden

Geef sneeuw, hagel, regen, ronddwalend stof en de zon geen kans. Maak je gebruik van een scooter afdekhoes, dan gééf je om jouw scooter. Een beetje scooter kan natuurlijk wel tegen flinke regenbuien en tegen wat rondvliegend stof is de scooter ook wel bestand. Toch is het niet prettig om een vuile scooter te bestijgen. Bescherm je scooter tegen verschillende weersomstandigheden en stap elke dag op een schone scooter voor een mooie of noodzakelijk tocht.

Een afdekhoes scooter verdraagt kou prima, maar hitte is ook geen probleem. Het materiaal van het afdekzeil voor de scooter is hittebestendig. Een hete uitlaat tegen de hoe is dus geen probleem. Na een rit, kun je het scooter afdekzeil direct over je tweewieler heen leggen. Het doek kan namelijk temperaturen aan tot 150 graden Celsius.

Afdekhoes scooter in diverse maten

Bij de ontwikkeling van jouw ideale afdekhoes scooter wordt veel aandacht besteedt aan de pasvorm en functionaliteit. In onze collectie scooterhoezen vind je bescherming voor jouw scooter in diverse maten. Kies een afdekzeil voor je scooter die je het mooiste én het best passend vindt en plaats deze over je tweewieler bij een slechte weersverwachting. Met een goed passend scooter afdekzeil houd jij je scooter in topvorm voor de vele ritjes die nog in het verschiet liggen.

  • Small afdekhoes scooter
  • Medium afdekhoes voor scooter
  • Large afdekzeil voor scooter
  • Extra Large scooter afdekzeil

Wij nemen de kosten voor de verzending van jouw nieuwe afdekhoes scooter geheel voor eigen rekening. Kies je favoriet en ontvang je scooterhoes al binnen één tot drie werkdagen. Bekijk naast ons scooter zeil ook onze beste helmen

In welke kleuren zijn de scooterhoezen beschikbaar?

In twee kleuren zijn de scooterhoezen beschikbaar: zwart en grijs.

Worden de scooterhoezen gratis thuis bezorgd?

Ja, scooterhoezen worden gratis thuis bezorgd. Dit geldt voor al onze producten in de webshop.

Hoe snel wordt de scooterhoes thuis bezorgd?

Bestel je vandaag vóór 23:59u, dan wordt de hoes morgen al bij je thuis bezorgd.