Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Scooterhoes kopen: gratis verzending!

Een scooterhoes wordt meestal aangeschaft om de scooter buiten te kunnen stallen en tegelijk bescherming te bieden tegen weersinvloeden. Scooterhoezen kunnen echter ook prima dienst doen om een binnen gestalde scooter te beschermen tegen bijvoorbeeld stof en vuil.

Er zijn geen producten die overeenkomen met de selectie.

Bij Helmonline.nl kunt u een geschikte scooterhoes voor uw scooter kopen, die uiteraard ook geschikt is om een brommer beschermd te stallen.

De beschermhoezen zijn gemaakt van duurzame materialen, zoals dubbel gestikt nylon en biedt een volledige bescherming van de tweewieler die buiten gestald staat. Regen, sneeuw en zon kunnen uw scooter niet bereiken als u van een scooterhoes gebruikmaakt. Het is goed dat u uw scooter wilt beschermen tegen de weersomstandigheden. Maar het is ook belangrijk om uw hoofd en nek te beschermen tijdens het scooterrijden. Neem eens een kijkje naar onze goedkope scooterhelmen en onze jethelm aanbiedingen.

Scooterhoezen in diverse maten

De scooterhoezen die door Helmonline.nl worden aangeboden zijn niet alleen goedgekeurd voor de scooter, maar ook voor de brommer en motor. U hoeft alleen maar een scooterhoes te selecteren en de juiste maat te kiezen om een bestelling voor de afdekhoes te plaatsen. Er zijn twee maten beschikbaar, namelijk maat M en Maat L die elk een verschillende lengte, breedte en hoogte kennen. Deze afmetingen staan achter de maten M en L vermeld, zodat u kunt nagaan welke maat scooterhoes voldoet aan de afmetingen van uw scooter. U kunt de gewenste maat bij uw bestelling opgeven door in de aanvinkbox de juiste maat te selecteren.

> Bekijk ook eens de Shark helm en profiteer van kortingen tot wel 40%!

De scooterhoezen worden door Helmonline.nl gratis verzonden, zodat u geen extra kosten kwijt bent voor de verzending van het artikel. Na ontvangst van uw bestelling, wordt de scooterhoes binnen een tot drie werkdagen geleverd. Bekijk naast de motorhoezen ook onze beste helmen

Zet een schone scooter onder de scooterhoes

Een scooterhoes is ideaal om de scooter te beschermen tegen vuil, stof en andere viezigheden. Maar een scooterhoes beschermt niet tegen vuil en viezigheid dat al op de scooter zit. Het is daarom verstandig om de scooter eerst goed schoon te maken voordat u uw nieuwe scooterhoes er overheen doet. U kunt uw scooter eenvoudig schoonmaken bij de benzinepomp of bij de wasstraat. In een aantal stappen heeft u uw scooter al schoon:

 • Spoel de scooter af met water om al het zand en loszittende vuil te verwijderen
 • Zeep de scooter vervolgens in met speciale scootershampoo
 • Spoel de scooter nog een keer af om alle zeepresten te verwijderen en droog de scooter vervolgens af met een droge doek
 • Wax de scooter voor een mooie glimmende laag en een extra vuilafstotende laag. Lees van te voren wel goed welke onderdelen van de scooter u mag behandelen met de wax

Als u uw scooter goed hebt schoongemaakt, dan kunt u uw scooter met een gerust hart onder de scooterhoes zetten. Zo weet u zeker dat er geen vuil en andere viezigheid op uw scooter zit.

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen