Extra extra large (XXL) helmen: gratis verzending!

Helmen zijn er tegenwoordig in vele varianten en maten. Gelukkig zijn er heel veel XXL helmen Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
Sorteren

1 product

Filteren

te krijgen. Dit is voor veel volwassen immers de juiste maat. Het aanbod bestaat uit diverse merken en type helmen. Zoek je een integraalhelm of juist een systeemhelm. Op deze pagina vind je alle helmen in de maat extra extra large.

Helm in de maat XXL: de voordelen

Het is belangrijk dat de helm comfortabel is en goed past. Kijk bij het uitzoeken van een helm naar de volgende eigenschappen:

  • Een vizier dat niet krast
  • Voering die te wassen is
  • Een vizier dat past bij een bril
  • Goede sluiting rond de kin

Met name het vizier en de sluiting zijn belangrijk voor motorrijders. Het is immers zo dat er goed zicht moet worden behouden. Twijfel je of extra extra large de juiste maat is? Lees dan de informatie bij onze matentabel.

> Vandaag voor 23.59u besteld = morgen in huis: De XXS helm!

Een helm reinigen

Om een helm te reinigen moeten een aantal simpele stappen worden ondernomen. Vaak is er niet meer dan een water en een goede doek nodig. Een goede doek is vaak van katoen en laat daardoor geen sporen achter. Daarmee kan dan de buitenschaal en het vizier worden schoongemaakt. De binnenzijde is vaak los te halen. De voering en de oorpads kunnen dan apart worden gewassen. Het kan ook goed zijn om een klein borsteltje te gebruiken als het vuil iets hardnekkiger blijkt te zijn.

> Bekijk ook onze XXXL helmen: kortingen tot 40%!