Sorteren op:
Titanium scooterhelm

Titanium scooterhelmen: snelle bezorging

Titanium scooterhelmen zijn de trend van het moment. Ze worden bijvoorbeeld ook op motoren steeds meer Lees door

Van laag naar hoog sorteren

9 producten in totaal

Filteren

9 producten in totaal

Filteren
gedragen. Dit komt natuurlijk vooral ook door de strakke uitstraling die titanium met zich meebrengt. Veel mensen kiezen niet in de laatste plaats om die reden voor deze helmen. Daarnaast zijn er ook andere redenen. Bijvoorbeeld waar het gaat om de service die rondom de titanium scooterhelm geboden wordt. Een voorbeeld hiervan is de snelle bezorging. Wanneer een helm voor 23.59 wordt besteld, dan is deze de volgende dag al thuis te ontvangen. Deze snelle dienst maakt het doen van een aankoop aantrekkelijk.

Dit voordeel geldt bovendien voor allerlei verschillende soorten titanium-kleurige scooterhelmen in het assortiment. Het betreft dan niet alleen de jethelm, maar bijvoorbeeld ook de systeemhelm of de integraalhelm. Al deze varianten zijn immers in deze kleur terug te vinden in het assortiment. Daardoor kan de keuze voor de aanschaf ook nog eens gemakkelijker worden. Er is immers altijd een helm die past bij het voertuig te bestellen. Dit is een voordeel.

Scooterhelm titanium: welke onderdelen zijn belangrijk?

Natuurlijk is de kleur titanium voor een scooterhelm van belang. Ook de vorm, jet of systeemhelm, speelt mee. Wat echter natuurlijk echt voorop moet staan, is de mate waarin de helm comfort biedt wanneer deze gedragen wordt op de scooter. Er wordt immers vaak in druk stadsverkeer mee gereden. Kenmerken waarop in zulke gevallen gelet moet worden zijn:

  • Het vizier is antikras en anti-condens en zonwerend
  • Helm voldoet aan keurmerk ECE 22.05
  • Comfortabele en wasbare binnenvoering
  • De helm heeft de juiste maat

Motorhoes kopen: Verzending = gratis!

Wanneer hiernaar gekeken wordt, dan is het duidelijk dat de keuze in grote mate afhangt van de comfort die de helm kan bieden. Wat daarnaast heel belangrijk is, is dat de helm goed moet passen. Het is immers niet bij iedereen bekend dat ook van helmen verschillende maten bestaan. Dat betekent dus dat het goed is om op te letten of de helm goed om het hoofd sluit. Zo kan de beste bescherming worden geboden.

> Helm scooter kopen? Vóór 23:59 uur besteld = morgen in huis! Dat geldt ook voor deze uitgelichte producten: