SXP GA2 Muuranker/Vloeranker

Waardering:
100% of 100
Prijs (incl. btw)
Normale prijs 34,99 Speciale prijs 17,00
Verzending Gratis
Korting 17,99
Op voorraad
Op werkdagen vóór 23:45 uur besteld = morgen gratis bezorgd!* i
Dit geldt enkel op werkdagen

Het SXP muuranker is een zeer effectief middel om een tweewieler extra te beveiligen tegen diefstal. Het kettingslot van een motor, scooter of bromfiets kan eenvoudig worden bevestigd aan het muuranker, waardoor het voertuig altijd is beveiligd aan een vast object. Dit verkleint de kans op diefstal enorm! Het muuranker kan tevens worden gebruikt als vloeranker. Het anker van SXP beschikt niet over een ART-keurmerk, waardoor het anker niet is goedgekeurd voor diefstalverzekeringen van motoren, scooters of bromfietsen. Dit neemt niet weg dat het anker goed te gebruiken is als extra beveiliging tegen diefstal!
Het anker van SXP heeft een hoogte van 55 millimeter en is gemaakt van gehard staal. Meet voor aankoop van het muuranker eerst de breedte van je kettingslot op, om zeker te zijn dat het kettingslot door het anker past. Het muur- of vloeranker heeft verder een diameter van 130 millimeter en de afstand tussen de schroefgaten bedraagt 80 millimeter. Het anker beschikt over twee schroefgaten waar de schroeven en pluggen in gemonteerd dienen te worden. Deze schroeven en pluggen worden standaard meegeleverd bij het SXP-anker. De schroeven betreffen twee M16 schroeven. Het anker is makkelijk aan de muur of vloer te bevestigen. Het anker wordt standaard geleverd met 2 kogeltjes, die na bevestiging van het anker in de inbusgaten geslagen dienen te worden. Hierdoor is het extra moeilijk om het anker van de muur of vloer te kunnen demonteren.

Let op! Een muuranker/vloeranker dient in beton of steen te worden aangebracht. Hierop zijn de ankers getest en goedgekeurd.

Specificaties SXP Muuranker/Vloeranker GA2:

- Keurmerk: Geen
- Toelatingsnummer: Geen
- Schroefgaten: 2
- Hoogte binnenmaat: 55 mm
- Afmeting tussen schroefgaten: 80 mm
- Diameter boortje/keilbout: 16mm 
- Afmeting anker: 130 mm
- Gewicht: 1,05 kg
- Materiaal: Gehard staal
- Stof- en waterbestendig: Ja
- Afsluitbaar sleutelgat: Nee
- Alarm: Nee
- Aantal sleutels: -
- Extra: Geschikt voor muur en vloer
              Inclusief schroeven en pluggen

Lees door
  • Eenvoudige montage
  • Tevens als grondanker
  • Inclusief schroeven & pluggen
  • Géén ART keurmerk
  • Moet op beton of steen worden aangebracht
Specificaties
Meer Informatie
EAN-code 8719425233468
Merk SXP
Serie SXP GA2
Voordeelbundels
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SXP GA2 Muuranker/Vloeranker
Uw waardering