Snorfiets helm kopen: Op werkdagen besteld = morgen in huis!

Er zijn geen regels voor welk type helm geschikt is voor een snorscooter. Het belangrijkste van Lees door

Sorteren

85 producten in totaal

Pagina
Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 3. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 4. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 5. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 6. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 7. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 8. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 9. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 10. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

85 producten in totaal

Pagina
Filteren

iedere helm is dat de helm beschikt over het ECE 22.05 keurmerk. Verder maakt het niet uit of je een integraalhelm, systeemhelm, crosshelm of jethelm draagt.

Verschillende vizieren

Veiligheid voorop, daarom zijn de snorfiets helmen in steeds meer steden verplicht. Zelfs al is de snorfiets helm in jouw dorp of stad misschien niet verplicht, dan is het alsnog aanbevolen om wel een snorfiets helm te dragen op je snorfiets.

De ene snorfiets helm is de andere niet. Zo zijn er snorfiets helmen met verschillende vizieren in omloop. Afhankelijk van jouw wensen, kun je zelf beslissen voor welk type vizier je gaat.

In ons assortiment vind je snorfiets helmen zowel mét als zonder vizier:

 • Donker getint vizier
 • Antikras vizier
 • Extra zonnevizier

> Tot wel 40% korting: beenkleed scooter & alle overige helmen!

Wasbare binnenvoering

Heerlijk een tochtje met de snorfiets. Wanneer je de snorfiets veelvuldig gebruikt of een keer intensief gebruikt, is het wel zo hygiënisch om de snorfiets helm binnenvoering met enige regelmaat te wassen. In de meeste gevallen bezit onze snorfiets helmen een binnenvoering die uitneembaar en uitwasbaar is.

> Snelle verzending: motorhelm & integraal helm!

Helm voor snorfiets: kort samengevat

In april 2019 is in Amsterdam de helmplicht ingegaan voor snorfietsers. Dit betekent dat snorfietsers binnen de Amsterdamse ring A10 niet meer zijn toegestaan op het fietspad. Alleen op fietspaden waar staat aangegeven dat een snorfiets is toegestaan mag een snorfiets nog op het fietspad rijden. Snorfietsers moeten hierdoor op de overige wegen op de weg rijden met een helm op. Door de helmplicht snorfiets moesten veel snorfietsrijders een helm aanschaffen. Een snorfiets helm kan overigens iedere helm zijn die jij zelf wil. Het is alleen wel belangrijk dat de helm is voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. Al de helmen op HelmOnline zijn voorzien van het ECE 22.05 keurmerk. 

Een helm voor snorfiets brengt meerdere voordelen met zich mee. Allereerst is een helm op je hoofd veiliger dan dat je geen helm draagt. Mocht je een ongeluk krijgen, dan ben je dus beter beschermd met een helm op je hoofd. Dit verkleint de kans op ernstig hoofdletsel. Daarnaast beschikken veel helmen over een vizier. Dit vizier zorgt ervoor dat je geen regen in je ogen krijgt op regenachtige dagen. Ook zorgt het ervoor dat je minder last hebt van vliegjes en muggen die in je ogen kunnen komen. Hierdoor blijft het zicht op de omgeving beter. Tot slot is een helm in de winter lekker warm. Op koude dagen kan het op de scooter extra koud aanvoelen, omdat je last hebt van wind. Ook zit je stil op de scooter, waardoor het snel erg koud aanvoelt. Een snorfietshelm houdt je daarom extra warm en biedt het tegelijk bescherming voor een ongeval.

 • Een helm biedt bescherming voor het hoofd
 • Een vizier zorgt voor optimaal zicht op de omgeving
 • Een helm zorgt voor extra warmte op koude winterdagen

Helm snorfiets kopen? Bekijk ons ruime aanbod op de website. Veel snorfietsrijders kiezen voor een jethelm, maar je bent natuurlijk vrij om te kiezen wat je zelf wil. Wij verkopen bijna ieder type helm op onze website!

> Een scooterhelm vandaag vóór 23.59 uur besteld = morgen in huis!

We hebben een aantal blogs geschreven omtrent scooters en brommers. Bekijk deze artikelen:

Welk type helm hoort bij een snorscooter?

Vaak wordt er door snorfietsrijders gekozen voor een jethelm. Dit komt omdat een snorfiets niet harder kan rijden dan 25 kilometer per uur. Het is daarom niet noodzakelijk om een integraal of systeemhelm te dragen. Toch zie je ook rijders met een integraalhelm of systeemhelm. Deze helmen omvatten het gehele gezicht en bieden daardoor meer bescherming dan een jethelm. Een jethelm heeft immers een open uiterlijk. Het is maar net welk type helm jij prettig vindt zitten!

> Bekijk ook onze brommerhelmen: Verzending = gratis!