• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Scooterhelm met zonnevizier: Gratis verzending in 24u!

Als je vaak met de scooter onderweg bent, dan weet je dat een scooterhelm met zonnevizier een niet te missen accessoire is! Niks is vervelender dan een rit te maken naar het werk of naar huis met de zon in je ogen.

Artikelen 1 tot 32 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Artikelen 1 tot 32 van 75 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Het kan daarnaast ook voor onveilige situaties zorgen. Daarom worden veel scooterhelmen met zonnevizier ingebouwd.

Scooterhelm met zonnevizier: nu met kortingen tot 40%

Bestel je vandaag nog jouw scooterhelm met zonnevizier? Dan wordt hij binnen de 24 uur al gratis geleverd bij jou thuis. Zo kun je meteen genieten van de voordelen die scooterhelmen met zonnevizier je bieden. Een goede scooterhelm hoeft niet duur te zijn, zo zijn er in ons assortiment al scooterhelmen met zonnevizier te vinden met korting tot wel 40%. Wij bieden kwaliteit aan een scherpe prijs, want veiligheid staat steeds voorop!

Zonnevizier voor behoud van zichtbaarheid

Een scooterhelm met zonnevizier garandeert een veel betere zichtbaarheid terwijl de zon schijnt. Dit soort scooterhelm is het hele jaar door te gebruiken en niet enkel in de zomermaanden. Tijdens de koudere maanden staat de zon een stuk lager, wat invloed kan hebben op de zichtbaarheid. Scooterhelmen met zonnevizier komen dus van pas op elk moment in het jaar. Het zonnevizier is bij de meester scooterhelmen met zonnevizier perfect naar boven of beneden afstelbaar. Zo kun je het vizier aanpassen aan de stand van de zon om je een optimaal draagcomfort te bieden tijdens zonnige scooterritten.

> Scooterhelm kopen: Vandaag besteld, morgen in huis!

Welke scooterhelmen bestaan er?

Scooterhelmen met zonnevizier bestaan er in alle soorten en maten. Je kunt jouw ideale match vinden door rekening te houden met onderstaande zaken:

 • Systeemhelm: dit is een scooterhelm met opklapbaar kinstuk. Makkelijk voor wanneer je even stilstaat en wat afkoeling zoekt of een praatje wilt slaan. Qua veiligheid net zo goed als een integraalhelm, als je het kinstuk maar neerklapt om te rijden.
 • Integraalhelm: de helm die als het veiligst wordt aanzien. Deze helm bestaat uit één stuk, hoofdstuk en kinstuk vormen één geheel. Zorg voor een integraalhelm met een goede ventilatie voor rijden in de zomer.
 • Jethelm: een scooterhelm met een retro look. Opgelet hier, deze helm biedt veel minder bescherming dan de twee bovenstaande omdat deze geen kinstuk heeft. Kies enkel voor een jethelm voor kortere zomerse ritjes.

Alle bovenstaande types scooterhelmen kunnen met zonnevizier worden geleverd.

> Verzending = gratis op het gehele assortiment valhelmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen