Sorteren op:
MT integraalhelm

MT integraalhelm in divers aanbod bij Helmonline.nl

Ben je op zoek naar een MT integraalhelm? Bij ons kun je een MT integraalhelm bestellen Lees door

Sorteren

1 product

Filteren
Sorteren

1 product

Filteren

die perfect bij jouw wensen aansluit. In ons aanbod worden namelijk meerdere typen aangeboden en ook nog eens in een variatie aan kleuren. Je hebt de mogelijkheid om voor een stoer en stijlvol model te kiezen of voor een MT integraalhelm die over een extra sportief karakter beschikt. Let je ook op de prijs, want scherper kan de prijs niet worden. Je kunt dan ook heel goedkoop een MT integraalhelm online bij ons aanschaffen.

MT integraalhelmen met gratis verzending en bezorging binnen 24 uur

Het bestellen van een van de MT integraalhelmen is bij ons heel gemakkelijk, waarbij wij jou extra gemak en voordeel bieden. Bijvoorbeeld door het aanbieden van gratis verzending. Gratis verzending is altijd van toepassing bij een bezorging in Nederland. Kosteloos verzenden geldt natuurlijk niet alleen voor de MT integraalhelm, maar ook voor al onze andere helmen. Zoals de MT jethelm bijvoorbeeld.

> Tot wel 40% korting: motorhoes of een Scorpion exo 390 helm!

Een goedkope helm aanschaffen, dat doe je bij Helmonline. Profiteer van de kortingen die op kunnen lopen tot wel 40%. Doordat er ook geen extra kosten bij komen kijken, profiteer je van een extra goedkope helm.

Wij kunnen extra snel leveren, want dat laat de toegang tot onze ruime voorraad met MT integraalhelmen toe. De leverservice houdt in dat er binnen 24 uur na de bestelling al een bezorging kan plaatsvinden. Dit geldt wel alleen op werkdagen, want voor weekenddagen geldt dat bestellingen pas na het weekend op dinsdag worden geleverd. Verder willen wij het jou ook gemakkelijk maken om af te rekenen. Dat kan via iDeal, PayPal of via een van de andere opties die wij beschikbaar stellen. Indien door jou gewenst, kun je kiezen om na ontvangst van het pakket te betalen.

> Gratis verzending: Scorpion Exo 920!

Is de integraalhelm geschikt voor mensen met een bril?

Ja, al hangt dit wel per model integraalhelm af. Vink in het linker filtermenu de optie 'geschikt voor brildragers' aan. In het scherm verschijnen vervolgens alleen de schermen die geschikt zijn voor mensen met een bril.

Welke merken integraalhelmen hebben jullie in het assortiment?

Wij verkopen integraalhelmen van de merken Caberg, HJC, MT, Schuberth, Scorpion, Shark, Vinz en Held.

In hoeveel kleuren zijn de integraalhelmen beschikbaar?

In ruim 12+ kleuren. Vink in het linkermenu de gewenste kleur aan.