Held Zaino rugzakken: gratis verzending in 24u

Held Zaino rugzakken hebben een specifiek ontwerp dat extra veel gemak en comfort biedt. Het gaat hier namelijk om het praktische gemak van een roltas die gecombineerd wordt met het design van een rugtas.

2 artikel(en)

2 artikel(en)

Het comfort qua dragen is enorm groot te noemen en bovendien kennen de Held Zaino rugzakken een grote mate van hanteerbaarheid.

Held Zaino rugzakken: 100% waterdicht

De Held Zaino rugzak is volledig waterdicht. Dat betekent dat als het onderweg gaat regenen u zich niet druk hoeft te maken om de inhoud. Die blijft namelijk gewoon droog. Het materiaal van de buitenkant van de Held Zaino motorrugzakken bestaat uit 100% Tarpaulin en de naden zijn gelast. Er komt dan ook geen druppel water binnen. De inhoud is 30 liter, zodat er genoeg ruimte is om spullen in op te brengen. De rugtas is dan ook geschikt om mee te nemen voor een korte vakantie, maar kan ook prima dagelijks worden gebruikt. Naast de grote ruimte om spullen mee te nemen, zijn er ook een aantal kleinere opbergvakjes. Aan de buitenzijde bevinden zich namelijk drie vakken en er is nog een netvak met ritssluiting. Het is ideaal dat de schouderbanden gevoerd zijn en dat de tailleriem en borstriem verstelbaar zijn. Hierdoor wordt namelijk altijd een grote stabiliteit geboden en verschuift de Held Zaino rugzak ook niet als er met hoge snel gereden wordt op de motor.

• 30 liter inhoud
• 100% waterdicht
• Materiaal: Tarpaulin
• Extra opbergvakjes
• Grote mate van stabiliteit

> terug naar alle Held motorrugzakken

Beschikbaar in twee kleuren met reflecterend effect

De Held Zaino rugzakken kunnen gerust beschouwd worden als een pakwonder dat de perfecte reisgenoot is. Met deze motorrugzak wordt er praktisch gemak geboden, maar er is ook nog aan extra veiligheid gedacht. Als u namelijk de Held Zaino rugzak op de rug draagt, valt u gewoon op in het verkeer. Er is namelijk sprake van een motorrugtas die over reflecterende eigenschappen beschikt. Aan beide zijnde is er namelijk over de hele lengte sprake van een reflecterende streep. U kunt bij uw voorkeur voor een Held Zaino rugzak verder rekening houden met de kleur. Er is namelijk een uitvoering in het zwart en in het geel beschikbaar.

> terug naar de Held Bayani rugzakken

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen