• Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Harley Davidson helm: tot 40% korting

En Harley Davidson helm is natuurlijk de beste keuze als u rijdt op deze prachtige gelijknamige motor. De look wordt dan namelijk pas echt helemaal afgemaakt.

Artikelen 1 tot 32 van 45 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Artikelen 1 tot 32 van 45 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Het gaat dan ook om het complete plaatje. Harley Davidson helmen zijn afgestemd op de stijl en het design van de motor en hebben een stoere look. Het aanbod is bovendien breed en divers genoeg om iedereen en ook u een passende keuze te laten maken.

Harley Davidson helmen met keuze uit meerdere modellen

Harley Davidson helmen zijn in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar. Zo kunt u precies die Harly Davidson helm aanschaffen die het beste bij uw stijl en bij uw motor past. Een jethelm is vaak een favoriet onder de Harly Davidson rijders. Deze motorhelmen hebben namelijk een authentieke en stoere look en sluiten aan op de motorstijl. Daarnaast zijn er ook andere typen motorhelmen beschikbaar die geschikt voor het rijden op een stoere motor. Er zijn bijvoorbeeld systeemhelmen beschikbaar. Deze bieden net wat meer bescherming voor het hoofd door de aanwezigheid van een kinstuk dat opklapbaar is.

Het is verder belangrijk bij het maken van een keuze voor een Harley Davidson helm om met specifieke voorkeuren rekening te houden. Een ingebouwd zonnevizier kan bijvoorbeeld heel praktisch zijn. Of de mogelijkheid om een communicatiesysteem te gebruiken, waarvoor in de Harley Davidson helm al voorbereidingen zijn getroffen. Voor wat betreft de merken kan er eveneens met een specifieke voorkeur rekening worden gehouden.

Selecteer de juiste helmmaat

Het selecteren van de juist helmmaat voorkomt teleurstelling als er een te kleine of te grote maat wordt besteld. Een te kleine helmmaat zorgt voor een afknelling van het hoofd en kan hoofdpijn opleveren. Een te grote helm zorgt bij een ongeval voor een verminderde bescherming. Voor alle Harley Davidson helmen in het aanbod geldt dat er meerdere maten beschikbaar zijn om een keuze uit te maken. Het meten van de hoofdomtrek is de eerste stap om de helmmaat te bepalen. De hoofdomtrek vormt namelijk het uitgangspunt om in de matentabel de juiste helmmaat van de Harley Davidson helm te bepalen.

Bekijk hier alle motorhelmen!

Shark helmen Caberg helmen HJC helmen Schuberth helmen Vinz helmen