Crosshelm kopen: tot 40% korting!

U zoekt een crosshelm? Bij Helmonline.nl vindt u het grootste aanbod met crosshelmen in allerlei uitvoeringen.

8 artikel(en)

8 artikel(en)

Alle helmen zijn van het ECE keurmerk voorzien, zodat u met een veilig en met kinbescherming op uw motor kunt crossen. De binnenkant van de crosshelm is doorgaans uitneembaar en wasbaar, zodat u de helm in optimale conditie kunt houden.

De voor- en nadelen van crosshelmen

Een crosshelm is geschikt natuurlijk geschikt voor off road crossen. Dit kan op een crossbaan of in het bos. Dit is zowel een voordeel als een nadeel, want de helm is hierdoor minder geschikt voor de openbare weg. Daarnaast heeft een crosshelm verschillende voor- en nadelen:

Voordelen:

  • Klep op de voorzijde
  • Zonder of met vizier, u kunt zelf kiezen
  • Voldoende bescherming tegen een valpartij
  • Afstand tussen gezicht en kinstuk
  • Uitneembare en wasbare binnenvoering

Nadelen:

  • Veel hinder bij regen
  • Hinder van modder en vuil
  • Minder geschikt voor de openbare weg

De helm onderhouden

Een crosshelm wordt voornamelijk gebruikt voor off road crossen. Dit houdt in dat de helm vaak vies wordt en goed moet worden onderhouden. Een crosshelm schoonmaken is vrij simpel. Met een doekje en lauw water komt u al een heel eind. Hiermee kunt u het meeste vuil wel verwijderen. Mocht er wat hardnekkig vuil aanwezig blijven, dan kunt u een druppel afwasmiddel gebruiken. Mocht dit niet werken, dan kunt u ook nog speciale helmreiniger aanschaffen. 

Bestel de crosshelm van uw voorkeur direct online

U kunt de crosshelm van uw voorkeur gelijk online bestellen. Maak uw keuze uit het ruime aanbod met crosshelmen. Vergelijk de modellen met elkaar om tot een keuze te komen. De crosshelmen in het aanbod variëren in stijl en uitstraling, maar ook in samenstelling van kleuren. Er zijn modellen in een matzwarte uitvoering, matzilver uitvoering en helmen in een combinatie van kleuren beschikbaar, zoals in blauw met wit of rood, zwart en wit. Wij bieden u gratis verzending van de crosshelm van uw keuze.

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen