Chopper helmen: gratis verzending! 

Een Chopper helm maakt de stijl van het rijden op een Chopper motor. Deze blinkt natuurlijk Lees door

Sorteren

13 producten

Filteren
 1. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
 2. Op werkdagen vóór 23:59 uur besteld
  =
  morgen gratis bezorgd!*
Sorteren

13 producten

Filteren

uit door het originele karakter. Daar past een Chopper helm perfect bij. Dit type motorhelmen zijn doorgaans uitgevoerd als een jethelm. Aangezien er meerdere soorten motorfietsen zijn in de minimalistische stijl, zoals de Bobber, Low Rider en Zweedse Chopper hebben wij verschillende soorten Chopper helmen in het aanbod opgenomen.

Chopper helmen ideaal voor de ultieme vrijheid

De Chopper helmen in ons aanbod zijn zo divers qua design en eigenschappen dat je altijd de perfecte keuze kunt maken. Deze helmen omsluiten niet het hele hoofd, maar laten de kin vrij. De custom rider ervaart hiermee een gevoel van meer vrijheid. Er zijn uitvoeringen die over een extra lang vizier beschikken. Een dergelijke Chopper helm biedt het voordeel dat er minder hinder wordt ervaren van wind, kou en regen tijdens het rijden op de motor. Met betrekking tot het merk en de prijsklasse is er eveneens veel variatie beschikbaar. Bovendien kan met de voorkeur voor een kleur van de Chopper helm rekening gehouden worden. Van het merk Shark en Vinz zijn er verschillende modellen en uitvoeringen in het assortiment van Helmonline.nl opgenomen.

 • Vinz
 • Shark
 • MT

> Toch op zoek naar iets anders? Bekijk dan eens de Shark helmen!

Tips voor het kopen van de perfecte motorhelm

Als de voorkeur uitgaat naar een Chopper helm kun je met een aantal tips rekening houden, zodat je verzekerd bent van de perfecte aankoop. Bijvoorbeeld met de voorkeur van de aanwezigheid van een vizier of van een vizier in combinatie met een geïntegreerd zonnevizier. Zo zijn er tal van specifieke eigenschappen die bij het ene model wel aanwezig zijn en bij een andere uitvoering niet. Het is daarom aan te raden om eerst een keuze te maken op het design dat aanspreekt om vervolgens de eigenschappen van de beste Chopper helmen met elkaar te vergelijken. Dan bestel je de voor jou ideale Chopper helm. Uiteraard is het dan nog van belang om de juiste maat van de motorhelm te selecteren bij de bestelling. Het is mogelijk indien je de helmmaat niet weet of daarover twijfelt deze eerst nog even op te meten. Dat is heel gemakkelijk aan de hand van onze matentabel en je hoeft daarvoor verder alleen maar een meetlint nodig om de hoofdomtrek te meten.

> Niet gevonden wat u zocht? Dan is de mooie Schuberth helm misschien iets voor u!