Motorhoes: voor de bescherming van je motor

Is je motor je lief? Dan is een afdekzeil voor je motor de ultieme liefdesverklaring. Zo Lees door

Sorteren

2 producten

Filteren
Sorteren

2 producten

Filteren

bescherm je je motor namelijk op de meest ideale wijze wanneer er geen andere oplossing is dan je motor buiten te stallen. Zonder garage of andere stallingsmogelijkheid is je motor overgeleverd aan de grillen van Hollands weer. Tenzij je een afdekhoes motor koopt. Met een afdekzeil voor je motor is je motor bestand tegen elke type neerslag. Vind jouw motor afdekzeil: waterafstotend en met een ideale pasvorm.

Een motorhoes is hét middel waarmee je je motor te beschermt tegen regen, zon en sneeuw, maar ook tegen stof als de motor gedurende lange tijd niet wordt gebruikt en in de garage staat. De motorhoes (voor buiten) die je bij ons kan bestellen, beschikt over uitstekende eigenschappen, wat ten goede komt van de motor. Motorhoezen bieden een goede bescherming voor de motor tegen uiteenlopende weersinvloeden en komen dan ook in alle seizoenen van pas.

Zoek je een hoes voor je scooter? > ga naar scooterhoezen

Motorhoezen (afdekzeilen motorfiets) voor buiten in verschillende maten beschikbaar

De afdekzeilen voor motors voor buiten zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De gewenste maat van de motorhoes dien je dan ook bij de bestelling op te geven. Dat kan heel eenvoudig door het daarvoor bestemde selecteervakje aan te klikken. Bij de motorhoes van je voorkeur staat vermeld welke lengte, breedte en hoogte op welke maat van toepassing zijn. Zo kan je altijd de goede maat motorhoes bestellen bij Helmonline.nl. Ben je naast een motorhoes ook op zoek naar een helm? Denk eens aan een integraalhelm of een systeemhelm met bluetooth.

Verschillende maten motor afdekzeil

Bescherm je motor tegen weersomstandigheden. Onze motorhoezen zijn geschikt voor binnen & buiten en leverbaar in diverse maten. Zo kun je motor, of deze nu groot of klein is, geheel onder het zeil laten schuilen voor fikse buien. Bekijk ons assortiment en bedenk welke maat motor afdekzeil je wilt kopen. Je vindt jouw ideale afdekzeil voor motor in 4 maten met verschillende afmetingen:

  • Small afdekhoes scooter: 203x83x119
  • Medium afdekhoes voor scooter 229x99x125
  • Large afdekzeil voor scooter 246x104x127
  • Extra Large scooter afdekzeil 277x103x141

Voordat je overgaat tot een motor afdekhoes kopen, is het belangrijk dat je de spiegels van je motor meeneemt in het opmeten van de hoogte en breedte. Doe dit nauwkeurig. Zo kun je vervolgens een afdekzeil voor je motor aanschaffen met de juiste pasvorm.

> Morgen in huis: Schuberth C4 Pro & Sharktooth Prime communicatieset!

Waterdicht afdekzeil voor motor

Er zijn allerlei type motorhoezen in omloop. Helaas worden soms ook motorhoezen verkocht die niet helemaal waterdicht zijn. Onze motorhoezen zijn helemaal waterafstotend. Dit houdt in dat het geen water doorlaat. Het materiaal van de motorhoes is gemaakt van dubbel gestikt polyester. Extra sterke stof met als mooie bijkomstigheid dat jouw afdekzeil voor de motor extra duurzaam is.

> Gratis verzending: integraal helm & crosshelm!

Hittebestendig motor afdekhoes kopen

Een waterafstotend afdekzeil voor een motor is een ideale uitvinding om je motor goed te beschermen tegen allerlei weersomstandigheden. Maar wist je ook dat de onze motorhoezen hittebestendig zijn. Het materiaal van een afdekhoes motor kan temperaturen aan tot 150 º C. Natuurlijk wordt het weer niet zo warm in Nederland, maar vergeet niet dat de uitlaat van je motor aardige temperaturen kan bereiken

> Bekijk hier welke motorhoes wij hebben uitgeroepen tot beste motorhoes!

Motor schoonmaken: onze tips

Een afdekzeil voor een motorfiets is ideaal om je motor te beschermen tegen vuil, stof en de weersomstandigheden als de motor stilstaat. Zeker als het wat kouder wordt en de motor vaker stil staat, is het ideaal om een motorhoes eroverheen te doen. Echter is het wel verstandig, zeker als de motor lang stil staat, de motor goed schoon te maken. Mocht je de motor de hele winter binnen laten staan, is het niet goed als er vuil of viezigheid de hele tijd op de motor zit. Daarom delen wij graag een aantal tips om de motor goed schoon te maken.

  • Spoel de motor als eerste af met de tuinslang om oppervlakkige onreinheden zoals zand en stof te verwijderen
  • Vervolgens maak je de kuipdelen en het plastic van de motor schoon met een sopje en een zacht sponsje of doekje
  • Daarna maak je de ruitjes en het vizier van de motor schoon
  • Spoel de motor nog een keer af met de tuinslang om alle overige en losgemaakte vuilresten te verwijderen
  • Nu zijn alle chromen en aluminium onderdelen aan de beurt. Om deze onderdelen schoon te maken heb je eerst de juiste middelen nodig
  • Vervolgens wrijf je de middelen goed in met een, bij voorkeur, microvezel doek. Daarna wrijf je het uit met een schone doek

Hieronder nog een aantal leuke blogartikelen:

Tot slot...

Je nieuwe motor afdekzeil wordt standaard in een praktische opbergtas geleverd. Bij fijn weer kun je de motor afdekhoes dus veilig wegleggen. Klaar voor het volgende moment dat je ‘m weer tevoorschijn haalt. Prettig om de weten is dat het motor afdekzeil voorzien is van twee oogjes aan zowel de voor- als achterkant. Hierdoor is het mogelijk een kettingslot erdoorheen te bevestigen. Niet alleen bescherm je zo je motor tegen regenbuien, maar ook tegen grijpgrage handen van gelegenheidsdieven.

> Tot wel 40% korting: scooter helm & motorhelm!

Welke kleuren motorhoezen verkopen jullie?

Wij hebben motorhoezen beschikbaar in de kleuren grijs en zwart.

Worden de motorhoezen gratis thuis bezorgd?

Ja, de bezorging van de motorhoes is geheel gratis. Dit geldt voor ons hele assortiment, dus kijk eens verder in onze webshop en doe je voordeel ermee.

Ik heb de motorhoes zo snel mogelijk nodig, hoe lang duurt de bezorging?

Bestel vandaag nog vóór 23:59u de motorhoes, dan is deze op werkdagen de volgende dag al in huis.