Vóór 23.59 uur besteld = morgen gratis bezorgd
 • Voor 23.59 uur besteld
  = morgen in huis
 • Gratis verzending op
  gehele assortiment
 • Kies zelf je aflevermoment
  & afleverplek
 • ECE keurmerk op
  alle helmen
 • Wat is mijn maat?

Motorhoes om uw motor te beschermen

En motorhoes is ideaal om uw motor te beschermen tegen regen, zon en sneeuw, maar ook tegen stof als de motor gedurende lange tijd niet wordt gebruikt en in de garage staat. De motorhoes die u bij Helmonline.nl kunt bestellen beschikt over uitstekende eigenschappen, waarmee een lange levensduur is gegarandeerd.

1 artikel(en)

1 artikel(en)

Motorhoezen bieden de beste bescherming voor de motor tegen uiteenlopende weersinvloeden en komen dan ook in alle seizoenen van pas. Voor het gebruik van motorhoezen wordt aangeraden om de motor na gebruik eerst te laten afkoelen en daarna pas de hoes er over heen te plaatsen. Er kan zich namelijk condensvorming voordoen als de warme motor afkoelt.

Zoek je een hoes voor je scooter? > terug naar scooterhoezen

Motorhoezen in verschillende maten beschikbaar

Bij Helmonline.nl zijn de motorhoezen in verschillende maten beschikbaar. De gewenste maat van de motorhoes dient u dan ook bij de bestelling op te geven. Dat kan heel eenvoudig door het daarvoor bestemde selecteervakje aan te klikken. De maten zijn beschikbaar in maat M en in Maat L. Bij de motorhoes van uw voorkeur staat vermeld welke lengte, breedte en hoogte op welke maat van toepassing zijn. Zo kunt u altijd de goede maat motorhoes bestellen bij Helmonline.nl. Bent u naast een motorhoes ook op zoek naar een helm? denk er dan eens over na om een integraalhelm te kopen of een systeemhelm met bluetooth te bestellen.

U betaalt bij Helmonline geen verzendkosten, want de motorhoezen worden gratis verzonden. Daarbij kunt u rekening houden met een levertijd van 1 tot 3 werkdagen. U kunt eenvoudig een keuze maken uit het aanbod met afdekhoezen van motoren en per artikel de unieke eigenschappen bekijken en beoordelen of deze kenmerken van de motorhoes tegemoet komen aan uw voorkeuren. Naast motorhoezen hebben wij verschillen helmen te koop.

Shark helmen Caberg helmen Held rugzakken Schuberth helmen Vinz helmen